ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Στρουμφάκια: «Επιχείρηση Στρουμφίτα» στο θέατρο Alhambra

Στρουμφάκια: «Επιχείρηση Στρουμφίτα» στο θέατρο Alhambra

«ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: Επιχείρηση Στρουμφίτσα» Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι αγαπημένοι μας ήρωες ζωντανά στην σκηνή, με τα αυθεντικά κοστούμια του εξωτερικού, σε ένα μαγικό show που υπόσχεται πως θα μείνει αξέχαστο σε όλους! 

 

Κάθε Σαββατοκύριακο, το Στρουμφοχωριό θα ζωντανεύει στην σκηνή του πλήρως ανακαινισμένου θεάτρου Alhambra Art Theatre, σε μια απίθανη 70 λεπτή μουσικοχορευτική παράσταση με happenings και πολλές εκπλήξεις.

Η παράσταση έχει σχεδιαστεί με βάση διεθνείς προδιαγραφές και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να δουν τα πρωτότυπα κουστούμια της παράστασης , όπως επίσης και τις αυθεντικές μασκότ της Στρουμφίτας και του Μπαμπαστρούφ που θα υποδέχονται τους θεατές στην είσοδο του Alhambra Art Theatre και θα φωτογραφίζονται μαζί τους, ενώ κάθε παιδί θα παίρνει δώρο ένα αυθεντικό στρουμφοσκουφάκι.

Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα τη Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 και θα παίζεται κάθε Σάββατο στις 15:00 και κάθε Κυριακή στις  13:00 και στις 15:00 έως τις 19 Ιανουαρίου 2020.

Για εισιτήρια πατήστε ΕΔΩ.

Κόστος Συμμετοχής:  από €5

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:  Στουρνάρη 53, Αθήνα 104 32

Τηλέφωνο:  210 52 20 120 – 1 -2

E-mail:  info@alhambra-art-theatre.gr

 

 

Χορηγός Επικοινωνίας GREEKAFFAIR.GR 

Related posts

Η Γερμανία στέλνει πίσω στην Ελλάδα 2.000 πρόσφυγες

Newsroom

«Κατά μάνα κατά κύρη»:11 συμπεριφορές των γονέων που αντιγράφουν τα παιδιά

Newsroom

Όλη η τροπολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 – Ποιοι θα πληρώσουν μισό πρόστιμο και ποιοι εξαιρούνται

Newsroom