ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΚοινωνία

Συγκινητικό μήνυμα του πιλότου ομάδας «Ζευς»: «Ασπίδα η γαλανόλευκη για κάθε γωνιά του τόπου μας – Ψηλά τα βλέμματα και οι καρδιές»!

Συγκινητικό μήνυμα του πιλότου της ομάδας «Ζευς»: «Ασπίδα η γαλανόλευκη για κάθε γωνιά του τόπου μας – Ψηλά τα βλέμματα και οι καρδιές»!

Στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης συμμετείχε και η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας, με τον επικεφαλής πιλότο να στέλνει το δικό του μήνυμα.

 

Ο σμηναγός Δημήτρης Βολακάκης, από τη Μοίρα 343 στη Σούδα, της 115 Πτέρυγας Μάχης, είπε:«Ασπίδα η γαλανόλευκη για κάθε γωνιά του τόπου μας. Ψηλά τα βλέμματα και οι καρδιές. Στέλνουμε μήνυμα περηφάνιας και σιγουριάς και είμαστε ασπίδα για κάθε γωνιά του τόπου μας. Κρατάμε γερά τη σκυτάλη του εθνικού χρέους. Χρόνια πολλά πατρίδα, χρόνια πολλά στους Έλληνες παντού στον κόσμο».

 

Related posts

Reuters: Η Ουκρανία ξεκίνησε και πάλι να εξάγει καλαμπόκι δια θαλάσσης

Newsroom

Επίδομα 534 ευρώ: Νέα ευκαιρία για αιτήσεις- Ποιοι το λαμβάνουν αύριο

Newsroom

Σφοδρή επίθεση Λοιμωξιολόγων προς τους Έλληνες χριστιανούς για τα Θεοφάνια: «Θα έχετε lockdown για πολύ καιρό ακόμα για να μάθετε»