Κοινοποιείστε το άρθρο

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ελληνικής Παραολυμπαικής Επιτροπής και του Προέδρου του Συλλόγου Παραολυμπιονικών με τον Υφυπουργό Αθλητισμού  Λευτέρη Αυγενάκη

Συνάντηση αντιπροσωπείας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη  στα γραφεία του είχε αντιπροσωπεία της Ελληνικής Παραολυμπαικής Επιτροπής την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020. 

 

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Χρήστος Καλούδης, ο Β’ Αντιπρόεδρος, Φώτης Μπίμπασης, ο Έφορος Αθλημάτων και Παραολυμπιονίκης, Ανδρέας Κατσαρός και το Μέλος της Ολομέλειας, Σάσα Γκούφα. Μαζί τους ήταν και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών, Γρηγόρης Πολυχρονίδης. 

Ευχαρίστησαν τον Υφυπουργό Αθλητισμού για την αγαστή συνεργασία και την ικανοποίηση δίκαιων και διαχρονικών αιτημάτων με το νέο αθλητικό νόμο.  

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή παρουσίασε τις ενέργειες προετοιμασίας για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Τόκιο, 24 Αυγούστου – 5 Σεπτεμβρίου 2021.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Χρήστος Καλούδης: «Η αθλητική μεταρρύθμιση που έφερε ο νέος αθλητικός νόμος θα μας επιτρέψει να ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά τον Παραολυμπιακό αθλητισμό και με τη στήριξη της πολιτείας θα έχουμε μια πολύ επιτυχημένη συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο».  

                                                                            

 

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο