ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΚοινωνίαΣυνέδρια – Ημερίδες

Συνάντηση Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της STAR A.E.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της STAR A.E. Ραδιοτηλεοπτικός Οργανισμός Κεντρικής Ελλάδας κ. Γιώργος Σιμόπουλος επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο στο Συνοδικό Μέγαρο κατά την διάρκεια του διαλείμματος των Εργασιών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

Παρών στην συνάντηση ήταν και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου όπου εδρεύει το STAR Κεντρικής Ελλάδος, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών. Ο κ. Σιμόπουλος προσκάλεσε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο στην Γενέθλια Εκδήλωση 30 χρόνων λειτουργίας του STAR Κεντρικής Ελλάδος που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 κατά την διάρκεια του STAR FORUM 2023.

 

Με αφορμή την Επέτειο του, το STAR Κεντρικής Ελλάδος ανοίγει Διάλογο με την Κοινωνία, Διοργανώνοντας ένα υψηλών προδιαγραφών, πολυθεματικό Συνέδριο, Πανελλαδικής εμβέλειας, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός στον τόπο του, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.

Το 1ο Πολυθεματικό Συνέδριο της Στερεάς Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας στις 27 – 31 Μαρτίου 2023.

 

 

Related posts

«Είναι οριστικό»: Στις 14 Μαΐου ανοίγει ο τουρισμός στην Ελλάδα -Σε λίγες ημέρες τα πρωτόκολλα

Newsroom

Κεραμέως: Όλο το σχέδιο για την επιστροφή των μαθητών στα θρανία – Πότε ανοίγουν τα σχολεία

Newsroom

Άρση των μέτρων:Ανοίγουν οι οργανωμένες παραλίες το Σαββατοκύριακο – Μετά από εισήγηση της Επιτροπής των ειδικών