ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΣυνεντεύξειςΥachting

Συνέντευξη: Ο Διογένης Βενετόπουλος, CEO της Alva Yachts Hellas στο greekaffair.news – βίντεο

Συνέντευξη: Ο Διογένης Βενετόπουλος, CEO της Alva Yachts Hellas στο greekaffair.news – βίντεο

Ο CEO της Alva Yachts Hellas Διογένης Βενετόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη στο greekaffair.news και στον Δημοσιογράφο Κυριάκο Τσικορδάνο.

Ο κ. Διογένης Βενετόπουλος μίλησε στο greekaffair.news, στον Δημοσιογράφο Κυριάκο Τσικορδάνο και παρουσίασε την εταιρεία  Alva Yachts Ελλάς, η οποία διαθέτει μια ευρεία γκάμα από φιλικά προς το περιβάλλον πολυτελή μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά σκάφη, από το Eco Cruise 50 έως το Ocean Eco 90. Παράλληλα ανέλυσε τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας και τους στόχους της για βιώσιμη ανάπτυξη, ώστε να φέρουν το yachting σε μια νέα εποχή με προσφορά εξελιγμένων και σύγχρονων προϊόντων.

Ποιος είναι ο στόχος της εταιρείας Alva Yachts όσον αφορά το κλίμα και την κλιματική αλλαγή μέσω της ανάπτυξης νέων πράσινων τεχνολογιών; Τι πιστεύει για την ηλεκτροκίνηση, θα φέρει νέα δεδομένα στον χώρο του yachting και εάν ναι ποια θα είναι αυτά; Το ελληνικό κράτος πώς βλέπει όλη αυτή την προσπάθεια που ξεκινάει η Alva Yachts Ελλάς όσον αφορά τα ηλεκτρικά πολυτελή γιοτ;

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, τι απάντησε σε αυτές και άλλες ερωτήσεις ο CEO της Alva Yachts Hellas, Διογένης Βενετόπουλος. 

 

Τελος να πούμε ότι ο κ. Διογένης Βενετόπουλος είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για Alva Yachts Hellas  σε Ελλάδα και Κύπρο των πολυτελών ηλεκτροκίνητων yacht που κινούνται με την ενέργεια του Ήλιου.

 

 

Συνέντευξη Κυριάκος Τσικορδάνος
Βίντεο Μαριάννα Διακομανώλη
What’s your Reaction?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

Συνέντευξη: Μάριος Λεβέντης «Μεγάλωσα στο θέατρο κι αγάπησα τον ηθοποιό».

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το East Med Yacht Show 2019

Νίμιτς: Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας, δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κυβέρνηση στην Ελλάδα