ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Συνεντεύξεις

Συνέντευξη της Γιάννας Τερζή στο greekaffair.gr : Η «ethnic» μουσική είναι μια διέξοδος για έμενα

Συνέντευξη της Γιάννα Τερζή στο greekaffair.gr : Η «ethnic» μουσική είναι μια διέξοδος για έμενα. 

 

Η Γιάννα Τερζή αυτή η ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε στο greekaffair.gr και στο δημοσιογράφο Κυριάκο Τσικορδάνο με αφορμή το επόμενο μεγάλο της δισκογραφικό βήμα που κάνει εδώ στην Ελλάδα νιώθοντας απόλυτη ικανοποίηση για την καινούργια της δισκογραφική  δουλειά.

Άλλωστε, έχει κάθε λόγο να αισθάνεται έτσι  καθώς τα «Λογία Όμορφα»  – (Stanga) θα είναι το απόλυτο ethnic club hit κομμάτι της χρονιάς και θα  που σίγουρα θα αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για όλους το D.j. των μεγάλων νυχτερινών club και όχι μόνο !

 

 

Ιωάννα σε καλωσορίζω στο greekaffair.gr

Καλός σας βρήκα Κυριάκο!

 

Που σε πετυχαίνουμε αυτό το καιρό ;

Με βρίσκεται μια ημέρα πριν ανέβει στο youtube το οπτικοποιημένο τραγούδι “Λόγια όμορφα”, ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε μέσα στο καλοκαίρι και θα έλεγα ότι είναι από τις πιο αγαπημένες μου δουλείες αφού δεν μου έχει ξανά τύχει να ξανακάνω τόσο όμορφη παραγωγή. Και στην συνέχεια έρχονται και επόμενα τραγούδια που ίσως να τα δούμε σε ολοκληρωμένη δουλειά το σκεφτόμαστε.

Ιωάννα θα ήθελα να πιάσουμε λίγο το νήμα της ζωή σου από την αρχή και να μου πεις που γεννήθηκες και που έζησες τα παιδικά και εφηβικά σου χρόνια;

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη και έμεινα μέσα στην Θεσσαλονίκη μέχρι και σε ηλικία δέκα έντεκα ετών, στην συνέχεια ο πατέρας  μου αγόρασε μια φάρμα και μετακομίσαμε εκεί όπου για ένα πολύ μεγάλο διάστημα έζησα καταπληκτικές στιγμές.

Θα ήθελα να σε γυρίσω μερικά χρόνια πίσω. Τι παιδί ήσουν στο σχολείο; Πως θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου στη παιδική σου ηλικία: ζωηρή , ανήσυχη  ή ένα εντελώς ήρεμο παιδί;

Ήμουνα ήρεμη μέχρι και τα πρώτα χρόνια της εφηβείας μου δηλαδή περίπου στα δεκαπέντε δέκα έξι ετών και εκεί ξαφνικά έγινε μια απότομη στροφή στο χαρακτήρα μου και άλλαξαν όλα και έγιναν ακριβώς το αντίθετο!

Ανήκεις καθαρά σε καλλιτεχνική οικογένεια όπως όλοι γνωρίζουμε. Αυτό πόσο σε  επηρέασε προσωπικά σαν Ιωάννα  ώστε να αποφασίσεις να ασχοληθείς με το τραγούδι;

Θεωρώ ότι δεν είναι κάτι που έγινε συνειδητό επί τούτου. Όταν υπάρχει μέσα στο σπίτι σου είναι σαν να γεννιέσαι με αυτό γιατί αυτό δεν ήταν ότι προέκυψε ξαφνικά γεννήθηκα μέσα σε ένα σπίτι που υπήρχε το τραγούδι και η μουσική οπότε ήταν αναμενόμενο!

Στα χρόνια της εφηβείας, επαγγελματικά, είχες σκεφτεί διαφορετικά  το μέλλον σου; Είχες στο πίσω μέρος του μυαλού σου κάποια άλλη επαγγελματική διέξοδο;

Ναι είχα περάσει σε μια σχολή στο Πειραιά, Διεθνών πολίτικων επιστήμων, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν πήγα ποτέ, γιατί με το που τελείωσα το σχολείο και αφού είχα κάνει αρκετές σπουδές πάνω στην μουσική και την φωνητική, ξεκίνησα να τραγουδάω σε τοπικά μαγαζιά στην Θεσσαλονίκη με λίγα λόγια από μικρό παιδί ήθελα να πιάσω το μικρόφωνο και να τραγουδήσω.

Στην Αμερική βρέθηκαν  άνθρωποι που στάθηκαν σημείο σταθμό στην επαγγελματική σου καριέρα ;

Ναι! Πάρα πολύ ήταν ο Ρέι Ντανίελς όπου ήταν και η τελευταία μου συνεργασία πριν γυρίσω στην Ελλάδα, από την Αμερική ουσιαστικά ήταν το αφεντικό μου και ήτανε πρόεδρος του Α&R της Εpic Records, και εγώ ήμουνα στο πλευρό του, το μάτι του και το αυτί του και ανιχνεύαμε μαζί νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες.

Ακούστε όλη την συνέντευξη της Γιάννας Τερζής στο ηχητικό που ακολουθεί. 

 

Related posts

Συνέντευξη Κωνσταντίνα Πάλλα: Όσο μεγαλύτερα όνειρα κάνεις τόσο περισσότερα θα πετύχεις στη ζωή σου…

Παύλος & Νικόλαος: Την πρώτη τους συνέντευξη παραχώρησαν οι δύο μεγαλύτεροι γιοι του τέως βασιλιά

Newsroom

Συνέντευξη του Δημήτρη Κανέλλου στο GreekAffair.gr «Όσα ονειρευτήκαμε, δεν έχουν γεννηθεί …»