ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Υγεία

Συνέντευξη βόμβα: του «Γερμανού Υπ. Υγείας» Καρλ Λαουτερμπαχ όπου παραδέχεται σοβαρές αναπηρίες από τα εμβόλια COVID

εμβόλια COVID

Συνέντευξη βόμβα: του «Γερμανού Υπ. Υγείας» Καρλ Λαουτερμπαχ όπου παραδέχεται σοβαρές αναπηρίες από τα εμβόλια COVID

 

Εθνικό (και παγκόσμιο) σοκ προκαλεί στους Γερμανούς πολίτες η παραδοχή του Γερμανού Πλεύρη για τις συνέπειες των εμβολίων COVID και μάλιστα μέσα από το κρατικό πρόγραμμα ZDF Heute Journal.

 

Ο Karl Lauterbach παραδέχθηκε υπάρχουν σοβαρές αναπηρίες και κάποιες από αυτές θα είναι μόνιμες από τα εμβόλια του Covid – 19

 

Τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά για τον κορυφαίο «ιό« της Γερμανίας, τον υπουργό Υγείας Karl Lauterbach. Τα ποσοστά αποδοχής του έχουν μειωθεί και σχεδόν δεν κάνει tweet πια. Όλο και περισσότερο αποφεύγει εντελώς τα ιολογικά θέματα, πιθανότατα για να ξεφύγει από την αδυσώπητη κοροϊδία που προκαλεί κάθε παρατήρησή του σε αυτό το μέτωπο.

 

Το Σάββατο, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα γι ‘αυτόν, καθώς η Welt ανέφερε ότι είχε παραποιήσει το βιογραφικό του, ενώ έκανε αίτηση για καθηγητής στο Tübingen το 1997. Από την κυβέρνηση συνασπισμού, όπου ίσως περίμενε σθεναρή άμυνα ήδη από πέρυσι, υπάρχει μόνο εκκωφαντική σιωπή.

Κάτω από αυτά τα σύννεφα που μαζεύτηκαν γύρω του, ο Lauterbach παραχώρησε χθες μια συνέντευξη στο κρατικό πρόγραμμα ZDF Heute Journal, σχετικά με τους τραυματισμούς από τα εμβόλια. Κατά τη διάρκεια της αξιοσημείωτης συνομιλίας, ο Lauterbach βρέθηκε αντιμέτωπος με και αναγκάστηκε να αποκηρύξει τους προηγούμενους ισχυρισμούς του από το 2021, ότι τα εμβόλια είναι “χωρίς παρενέργειες”.

Ο Karl Lauterbach παραδέχθηκε υπάρχουν σοβαρές αναπηρίες και κάποιες από αυτές θα είναι μόνιμες.

Η  συνέντευξη με τον Karl Lauterbach

Christian Sievers του ZDF Heute Journal (εφεξής S): Ο ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας είναι μαζί μας. Ευχαριστώ πολύ και καλησπέρα, κύριε Lauterbach.

Karl Lauterbach (στο εξής L): Καλησπέρα, κύριε Sievers.

S: Τι λέτε σε όσους έχουν πληγεί [από τα εμβόλια];

l: Πρώτα απ ‘όλα, αυτό που συνέβη σε αυτούς τους ανθρώπους είναι απολύτως απογοητευτικό και κάθε περίπτωση είναι υπερβολική. Ειλικρινά λυπάμαι πολύ για αυτούς τους ανθρώπους. Υπάρχουν σοβαρές αναπηρίες και κάποιες από αυτές θα είναι μόνιμες. Οπότε είναι δύσκολο. Αυτό που κάνουμε ως πολιτεία είναι ότι οι εταιρείες ασφάλισης υγείας πληρώνουν το κόστος της θεραπείας και, ναι, οι ομοσπονδιακές διαμονές επιβαρύνονται με το κόστος υποστήριξης, εάν η υποστήριξη είναι απαραίτητη. Αλλά στην πραγματικότητα έχουμε προβλήματα και από τις δύο πλευρές, γιατί δεν έχουμε ακόμη τα φάρμακα για τη θεραπεία τους. Αυτά ερευνώνται πυρετωδώς. Το δικαίωμα σε παροχές εμπλέκεται επίσης συχνά γραφειοκρατικά. Οπότε καταλαβαίνω πραγματικά τους ανθρώπους που διαμαρτύρονται εδώ.

S: Τώρα το κάνετε να ακούγεται ότι όλα έχουν τακτοποιηθεί. Αλλά όταν μιλάς με αυτούς τους ανθρώπους, ακούς ακριβώς το αντίθετο. Ένας χρόνος μάχης, απομάκρυνσης ξανά και ξανά – πολλοί αξιωματούχοι απλά δεν τους πιστεύουν, μερικές φορές δεν παίρνουν ποτέ καμία απάντηση και μετά αφού ιδρώσουν για να αναγνωριστούν τα τραύματα από εμβόλια, το μόνο που λαμβάνουν είναι ένα μικρό ποσό. Αυτό δεν μπορεί να είναι το μόνο που έχει να προσφέρει το κράτος σε αυτούς τους ανθρώπους αυτή τη στιγμή, έτσι δεν είναι;

L: Απολύτως όχι και δεν θέλω να δώσω αυτή την εντύπωση, γιατί δεν βλέπω έτσι τα πράγματα. Αυτές οι περιπτώσεις πρέπει να αναγνωρίζονται πιο γρήγορα, αυτοί οι τραυματισμοί από τα εμβόλια και τώρα σιγά σιγά έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Αλλά θα πρέπει επίσης να επισημάνω, για να μην αφήσω λανθασμένη εντύπωση: σοβαροί τραυματισμοί από εμβόλια συμβαίνουν σε λιγότερους από 1 στους 10.000 εμβολιασμούς, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Paul Ehrlich ή τις ευρωπαϊκές αρχές αδειοδότησης. Άρα δεν είναι τόσο συνηθισμένο. Αλλά επειδή η κατανόησή μας γι’ αυτούς τους τραυματισμούς γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρη, θα πρέπει επίσης να είναι δυνατό στο μέλλον να εντοπίζουμε αυτούς που επηρεάζονται πιο γρήγορα, ώστε να μπορούμε να τους δώσουμε γρηγορότερη βοήθεια.

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

Καρπούζι: Oι 9 ευεργετικές του ιδιότητες για τον οργανισμό του ανθρώπου

Newsroom

Κουρκουμάς: Το πανίσχυρο φυσικό αντιβιοτικό!

Newsroom

Είμαστε ένας τεράστιος μαγικός καθρέφτης που μέσα του αντανακλώνται τα είδωλα μας