ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ τα δυο κόμματα που έχουν βάλει στόχο να διαλύσουν το (Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια)

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ τα δυο κόμματα που έχουν βάλει στόχο να διαλύσουν το (Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια)

Από την ημέρα που ανέλαβαν κυβέρνηση τα δυο κόμματα  ΣΥΡΙΖΑ  και η ΑΝ.ΕΛ , αποφάσισαν να διαλύσουν κάθε ιερό και όσιο στην ελληνική ορθόδοξη κοινωνία. Προσπαθούν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μεσώ, να ξεριζώσουν κάθε ίχνος κοινωνικής συνοχής  και ηθικών αξίων που έχει μέσα του ο έλληνας. Από την ημέρα που ανέλαβαν την εξουσία της Κυβέρνησης  έχουν βάλει στόχο να διαλύσουν αυτό που λέγετε ελληνική ορθόδοξη οικογένεια η αλλιώς  (Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια).

Από που να ξεκινήσω και που να σταματήσω αναγνώστες και αναγνώστηριες του greekaffair.gr 

Μήπως ξεχάσατε ότι πριν λίγους μήνες οι “καλοί” μας βουλευτές – υπουργοί που μας κυβερνάνε σήμερα παρέλασαν εξ από την βουλή παρέα με ομοφυλόφιλους και θίξαν και  προσβάλλαν την Δημοκρατία, την αξιοπρέπεια, την αισθητική, τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας!!!

Από το την  αλλαγή που πάει να κάνει ριζικά στο μάθημα των Θρησκευτικών της Ιστορίας, των Αρχαίων και των Μαθηματικών

Ότι γίνονται νονοί της ιστορίας μας βαφτίζοντας τα σχολικά βιβλία σε Σκόπια από «Μακεδονία» και τον Εμφύλιο «επανάσταση»

Μήπως θα ξεχάσουμε  την <<Δήλωση βόμβα από τον Πρόεδρο της Βουλής : «Δεν μπορεί αυτή η Ελλάδα να είναι η Ελλάδα του Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια>>

Αλήθεια γιατί η σημερινή η Κυβέρνηση Συριζα ΑΝ.ΕΛ  θέλει να βάλει στα σχόλια το μάθημα για τις έμφυλες ταυτότητες φύλου.

Γιατί δεν υπερασπίζεται σωστά τα εθνικά μας διακαιώματα ο Υπ. Εθνικής Άμυνας  και παραβιάζει συνεχώς το ελληνικό συνάνταγα αφήνοντας του τούρκους – μουσουλμάνους να αλωνίζουν ελεύθερα και να σηκώνουν σημαίες μέσα σε ελληνικά  στρατοπέδα .

 Γιατί επιτρέπουν στον τουρκικό στόλο να φτάνει μέχρι τα κυκλαδίτικα νησιά μας όπως η Πάρο και Νάξος αυτοί είναι η ασφάλεια που μας παρέχει ο Υπ. Εθν. Αμ.  και η Κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ  ;;;  

Χθες μας ανακοίνωσαν ότι θέλουν να ψηφίσουν νομοσχέδιο για αλλαγή φύλου από τα 15 έτη τι άλλο θα δούμε, που πρέπει να μας φτάσουν πόσο πάτο πρέπει να πιάσουμε σαν έλληνες  για ξυπνήσουμε σαν λαός;;; 

 

Γιατί  ο καθρέπτης της κοινωνίας είναι η Ελληνική βουλή κι αν δεν μετανοήσει ο Έλληνας και δεν το αλλάξει αυτό, οι Έλληνες θα χαθούν θα εξαφανιστούν εντελώς σαν λαός!!! 

Η απόφαση είναι δική σου υπόθεση 

 

Κ.Τ.

Related posts

Έκτακτη είδηση: Στην Λέσβο νεκρή 63χρονη μετά από εμβολιασμό με σκεύασμα της AstraZeneca

Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης: Έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε το τουριστικό μας προϊόν

Πρόβλεψη για το πιο θερμό καλοκαίρι των τελευταίων 100 χρόνων μιλούν οι ειδικοί !

Newsroom