Τα «Χρώματα Αγάπης» το greekAffair και ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου σε συνεργασία με τον Σέφ Γιώργο Τσελεμεντέ μαγειρεύουν για τους πυρόπληκτους οικισμούς, Νέου Βουτζά, Κόκκινο Λιμανάκι & Μάτι.

Τα <<Χρώματα Αγάπης>> σε συνεργασία με το Δήμο Ραφήνας- Πικερμίου και τη δομή στήριξης πυρόπληκτων του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου,  τον Γιώργο Τσελεμεντέ και το greekAffair.gr, με ιδιαίτερη χαρά  σας προσκαλούν στην Φιλανθρωπική δράση την  Κυριακή  17 Μαρτίου και ώρα 12.30 μμ στις δομές του κέντρου αλληλεγγύης Δήμου Ραφήνας.

(Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης & Γουναροπούλου- Ραφήνα

Κέντρο αλληλεγγύης Πυρόπληκτων τηλ.  22940-23300)

Ο Σέφ Γιώργος Τσελεμεντές εγγονός του Νίκου Τσελεμεντέ θα προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του εκείνη την ημέρα και θα μαγειρέψει για τους πυρόπληκτους στο Κέντρο Αλληλεγγύης Πυρόπληκτων (Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης & Γουναροπούλου- Ραφήνα) παρέα με γνωστούς καλλιτέχνες που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν!!

Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης θα μοιραστεί φαγητό και τρόφιμα στους πυρόπληκτους στο Κέντρο Αλληλεγγύης Πυρόπληκτων με την βοήθεια του φιλανθρωπικού οργανισμού

Χρώματα Αγάπης και το  greekAffair.gr

Σας περιμένουμε όλους να βρεθείτε κοντά μας σ΄αυτή την φιλανθρωπική προσπάθεια που πάμε να κάνουμε για τους πυρόπληκτους οικισμούς.

Με  εκτίσηση   

Χρώματα Αγάπης       Γ.Τσελεμεντές        GREEKAFFAIR.GR 

 

Ευχαριστούμε και όλους τους  χορηγούς που συμπαραστέκονται δίπλα μας