ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Τα«Κίτρινα Γιλέκα» της ΛΑΕ διαμαρτύρονται έξω από την Γαλλική πρεσβεία

Τα«Κίτρινα Γιλέκα» της ΛΑΕ διαμαρτύρονται έξω από την Γαλλική πρεσβεία

 

Μέλη της  ΛΑΕ  φόρεσαν κίτρινα γιλέκα ως κίνηση συμπαράστασης στους Γάλλους – Η αστυνομία δεν επιτρέπει να πλησιάσουν την είσοδο – Νωρίτερα διαμαρτυρήθηκαν σε συμβολαιογραφείο στην Αιόλου

Φορώντας κίτρινα γιλέκα διαμαρτύρονται σήμερα τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας στη Γαλλική Πρεσβεία δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αλληλεγγύη τους στο κινημα των «κίτρινων γιλέκων» που ασκει σοβαρές πιέσεις στην κυβέρνηση Μακρον έπειτα και από τα τελευταία βίαια επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο Παρίσι.

Στην πρεσβεία έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και δεν επιτρέπουν στους συγκεντρωμένους να προσεγγίσουν την είσοδο.

Σε μια συμβολική κίνηση ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και τα μέλη της της ΛΑΕ φόρεσαν τα χαρακτηριστικά κίτρινα γιλέκα και ορμώμενοι από το γαλλικό κινημα διαμαρτυρήθηκαν νωρίτερα σε συμβολαιογραφείο επί της οδού Αιόλου στο κέντρο της Αθήνας, δηλώνοντας ότι τα μαζικοποιημένα λαϊκά κινήματα μπορούν να πετύχουν νίκες.

https://youtu.be/Al5jJ75drwU

Κρατώντας πανό φώναξαν συνθήματα κατα του εκπλειστηριασμό της λαϊκής περιουσίας.

Αυτήν την ώρα βρίσκονται έξω από την πρεσβεία της Γαλλίας σε μια συμβολική κίνηση συμπαράστασης στο κίνημα που όπως αναφέρουν «είναι ενάντια στον αυταρχισμο της κυβερνησης Μακρον».

Related posts

«ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ»ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Τι προκαλεί σε κάποιον κατάθλιψη;

Newsroom

Συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού την Κυριακή 29 Αυγούστου