ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Τα μεγάλα ονόματα του ΣΚΑΪ στην παρουσίαση του νέου προγράμματος

Τα μεγάλα ονόματα του ΣΚΑΪ στην παρουσίαση του νέου προγράμματος

Στις ομιλίες τους, τα στελέχη του ΣΚΑΪ τόνισαν την κατοχυρωμένη πλέον δυναμική του καναλιού

Με μια ξεχωριστή εκδήλωση, την Τετάρτη το βράδυ στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος άνοιξε και επίσημα ο ΣΚΑΪ τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η παρουσίαση προγράμματος του καναλιού για τη χρονιά 2018-2019 ξεκίνησε με το καλωσόρισμα, όλων όσων βρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα, του Προέδρου του ΣΚΑΪ κ. Γιάννη Αλαφούζου.

Τον λόγο στο βήμα πήραν η Διευθύνουσα Σύμβουλος κα Εύη Κουτσαυτάκη, ο Διευθυντής Προγράμματος κ. Λοϊζος Ξενόπουλος, ο Διευθυντής Ειδήσεων κ. Νίκος Φιλιππίδης, ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Γιάννης Σφακιανάκης και ο Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας κ.Χάρης Γούλιος.

Το παρών στην εντυπωσιακή εκδήλωση που κύλησε ιδιαιτέρως ευχάριστα έδωσαν υψηλόβαθμα στελέχη της διαφημιστικής αγοράς, παραγωγοί τηλεοπτικών προγραμμάτων, ηθοποιοί, παρουσιαστές, η «εμπροσθοφυλακή» της ενημέρωσης του ΣΚΑΪ καθώς και στελέχη του ενημερωτικού τομέα από όλα τα μέσα του ομίλου.

Στις ομιλίες τους, τα στελέχη του ΣΚΑΪ τόνισαν την κατοχυρωμένη πλέον δυναμική του καναλιού και την διαχρονική επιλογή στο να τολμά, να αλλάζει και να εξελίσσεται.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΣΚΑΪ κ. Εύη Κουτσαυτάκη έδωσε το στίγμα της νέας εικόνας του καναλιού λέγοντας χαρακτηριστικά : «Ο ΣΚΑΪ αλλάζει, άλλαξε! Άλλαξε λογότυπο, έγινε πιο όμορφος, πιο μοντέρνος, πιο φρέσκος, πιο χρωματιστός! Απέκτησε τηλεοπτική άδεια….Ο ΣΚΑΪ ωστόσο μένει ίδιος. Πιστός στην ποιότητα της εικόνας και του περιεχομένου, άκρως διασκεδαστικός αλλά και αξιόπιστος όταν οι συνθήκες το επιβάλλουν, μία σταθερή αξία στο τηλεοπτικό περιβάλλον».

«H κατάλληλη στρατηγική, οι σωστές επιλογές κ τα ευκίνητα αντανακλαστικά έκαναν τον ΣΚΑΪ ένα γνήσια πολυσυλλεκτικό κανάλι» ανέφερε στην ομιλία του ο Διευθυντής Προγράμματος κ. Λοϊζος Ξενόπουλος για να κλείσει λέγοντας : «Ο ΣΚΑΪ είναι το κανάλι που ούτε συμβιβάζεται ούτε μένει στάσιμο. Ανανεώνεται. Η διαρκής ανανέωση, η αναζήτηση του καινούργιου και η πρωτογενής δημιουργία είναι αυτό που καθορίζει τον ηγετικό μας ρόλο.
Μπορεί να αναρωτιέστε: μα πόσες καινούργιες ιδέες από τη στιγμή που συνεχίζουμε τα περισσότερα προγράμματά μας; πώς μπορεί να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον;
Τελικά, όμως, δεν έχει σημασία πόσο καινούργια είναι μια ιδέα.
Σημασία έχει πόσο καινούργια γίνεται. Και εμείς φέτος θα σας εκπλήξουμε για ακόμα μια χρονιά. Φωνές, Ταλέντα, Μουσικές, Ταξίδια, Μαγειρέματα, Μόδα, Συναντήσεις, Συνεντεύξεις, Έρωτες…όλα δίνουν ένα απρόσμενο ραντεβού στον ΣΚΑΪ.».

Ο Διευθυντής Ειδήσεων κ. Νίκος Φιλιππίδης εξήγησε με σαφή τρόπο γιατί το κανάλι παραμένει η πρώτη επιλογή όλων των τηλεθεατών στα μεγάλα ειδησεογραφικά γεγονότα ευχαριστώντας κατά κύριο λόγο τους συνεργάτες του, «τους δημοσιογράφους, παραγωγούς, σκηνοθέτες και τεχνικούς που στέκονται όρθιοι και δημιουργικοί. Μαζί χτίσαμε έναν πανίσχυρο ενημερωτικό τομέα, μαζί διαχειριστήκαμε κορυφαίες στιγμές της πολιτικής και της οικονομικής ζωής του τόπου, αλλά δυστυχώς και μεγάλες καταστροφές όπως αυτή στο Μάτι, μαζί κερδίσαμε την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων Ελλήνων, μαζί περάσαμε φουρτούνες και φουρτούνες. Μαζί θα βαδίσουμε και στην νέα προσπάθεια δημιουργίας ενός αμιγώς ενημερωτικού σταθμού».

Ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Γιάννης Σφακιανάκης μίλησε για την βελτίωση του τηλεοπτικού προϊόντος τα τελευταία 3-4 χρόνια επισημαίνοντας ότι «στον ΣΚΑΪ γίναμε πρωταγωνιστές ξαφνικά και πολύ γρήγορα. Ανατρέψαμε στερεότυπα και συνήθειες, που κρατούσαν την αγορά μας σε απόσταση από τις ανάγκες των τηλεθεατών. Πολλοί θεώρησαν ότι ήμασταν ένα πυροτέχνημα που θα έσβηνε πολύ γρήγορα, αλλά εμείς συνεχίζουμε, είμαστε σταθεροί και παραμένουμε πρωταγωνιστές».

Ο Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας κ. Χάρης Γούλιος μίλησε για την αλλαγή της εικόνας του καναλιού μέσα από τα γραφικά, το νέο σήμα και τα χρώματα. «Θέλαμε να εκφράσουμε με την εικόνα μας την αισιόδοξη οπτική για την ζωή και να καλωσορίσουμε την αλλαγή με μια γλώσσα που να ταιριάζει στην αισθητική και τις διαχρονικές αξίες του ΣΚΑΪ αλλά και που να μιλάει στους νέους ανθρώπους. Επιλέξαμε ως κύριο δημιουργικό όχημα τον κύβο. Ο κύβος είναι πολυδιάστατος, όπως και το πρόγραμμα του σταθμού».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την παρουσίαση:

Related posts

«Συμμορία των 5» στο θέατρο Κιβωτός

Καπέλο 187% στα τιμολόγια ρεύματος… το γνωρίζει ο υπουργός Ενέργειας;

Παραδοσιακός χαλβάς Φαρσάλων του Σεφ Γιώργου Τσελεμεντέ