ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Τα «νησιώτικα» Jeep Renegade και Wrangler

Τα «νησιώτικα» Jeep Renegade και Wrangler

«Mύρισε» καλοκαίρι στην γκάμα της Jeep χάρη στις νέες Islander εκδόσεις που ετοίμασε η φίρμα για τα Renegade και Wrangler. Γνωρίστε τη νέα έκδοση.

 

Στην αναβίωση της Islander έκδοσης προχώρησε η Jeep για να προσφέρει πιο δυναμικό χαρακτήρα και “καλοκαιρινά χαρακτηριστικά” στο νέο Wrangler και το Renegade.

Ξεκινώντας με το Wrangler, το όνομα Islander επιστρέφει μετά από απουσία 11 ετών. Η ειδική έκδοση βασίζεται στο Wrangler Sport S και διαθέτει αυτοκόλλητo Tiki Bob στο καπό, ράγες Rubicon και τροχούς Rubicon 17 ιντσών. Το μοντέλο μπορεί να εξοπλιστεί με λευκό hardtop και το πακέτο Islander Plus που περιλαμβάνει επίσης ένα κάλυμμα Tiki Bob για την ρεζέρβα και πολλά άλλα καλούδια.

Οι αλλαγές στο εσωτερικό είναι περιορισμένες, αφού οι μόνες διαφορές είναι το λευκό φινίρισμα, τα μαύρα υφασμάτινα καθίσματα με μπλε ραφές και τα κεντημένα λογότυπα Islander. Το μοντέλο είναι επίσης εξοπλισμένο με σύστημα κλιματισμού διπλής ζώνης και σύστημα ψυχαγωγίας 7 ιντσών Uconnect 4 με συμβατότητα Android Auto και Apple CarPlay.

Η Jeep παρουσίασε επίσης το πρώτο Renegade Islander, το οποίο βασίζεται στην έκδοση Latitude και διαθέτει αυτοκόλλητο Tiki Bob στο καπό, πανοραμική ηλιοροφή και τροχούς 19 ιντσών με ελαστικά παντός καιρού. Οι πελάτες μπορούν επίσης να παραγγείλουν οροφή σε χρώμα Alpine White για να προσφέρουν στο αυτοκίνητό τους πιο μοναδική εμφάνιση.

Στο εσωτερικό, υπάρχουν καθίσματα με μαύρο ύφασμα και μπλε ραφές και κεντημένα λογότυπα Islander. Το μοντέλο διαθέτει επίσης σύστημα keyless entry, σύστημα ψυχαγωγίας 7 ιντσών Uconnect 4 με Android Auto και Apple CarPlay και σύστημα ασύρματης εκκίνησης του κινητήρα.

Και οι δύο ειδικές εκδόσεις είναι τώρα διαθέσιμες στις ΗΠΑ με τιμές από 27.430 δολάρια (22.700 ευρώ) για το Renegade Islander και 33.370 δολάρια (28.000 ευρώ) για το Wrangler.

 

 

 

πηγη autotriti.gr

Related posts

Έκτακτο:Ο Γκ. Ιβάνοφ διαλύει την συμφωνία: «Δεν υπογράφω – Είναι ταπεινωτική»!

Newsroom

Η Θράκη μήπως μία άλλη Κύπρος ;

Newsroom

Υπ. Εσωτερικών Μάκης Βορίδης: Κανονικά θα διεξαχθούν οι παρελάσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου