ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

«Τα όνειρα της γιαγιάς Παραμυθούς»θα δώσουν παράσταση για Αμεα

Η Θεατρική Ομάδα Κανέλα, ανεβάζει την παιδική παράσταση «Τα όνειρα της γιαγιάς Παραμυθούς» για καλό σκοπό 

Λίγο διαφοροποιημένη από τις άλλες φορές θα παρακολουθήσουμε αυτήν την φορά την παιδική παράσταση «Τα όνειρα της γιαγιάς Παραμυθούς».

Στο θίασο θα ενταχθούν για εκείνη την παράσταση και δύο παιδιά, μέλη του αθλητικού συλλόγου ΑμεΑ Ιππόκαμπος, ο οποίος φιλοξενεί παιδιά με νοητική στέρηση. Οι σκοποί αυτής της προσπάθειας είναι, να ενισχύσουμε το σύλλογο, αλλά και να στείλουμε το μήνυμα πως δεν πρέπει να αποκλείονται αυτά τα παιδιά από την κοινωνία και να περιθωριοποιούνται.  

Η παράσταση θα δοθεί στο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στην Αργυρούπολη, στις 6 Οκτωβρίου, στις 7:00 το απόγευμα. Η τιμή του εισιτηρίου είναι, 8 € γενική είσοδος.

Περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει σ’ αυτή την προσπάθεια. Πρέπει να περάσει σε όλους μας το μήνυμα, πως δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στα παιδιά. Ούτε υπάρχουν παιδιά με ειδικές ανάγκες. Κι όπως λέει στο έργο η γιαγιά Παραμυθού «Όλα τα παιδιά του κόσμου είναι και δικά μου παιδιά, είναι και δικά μου εγγόνια». Ελάτε λοιπόν, να το κάνουμε πράξη.  

Εισιτήρια μπορείτε να βρείτε τη μέρα της παράστασης στο θέατρο ή για προπώληση μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 6973349039.

 

Χορηγός επικοινωνίας παράστασης GREEKAFFAIR.GR 

Related posts

Τιμητική βράβευση στην Αθηνά Τρανούλη για την προσφορά της στον πολιτισμό και την μόδα

Ο Οικονόμου δεν απέκλεισε την αποστολή μαχητικών στην Πολωνία

Ποια είναι τα σημάδια που μαρτυρούν ότι έχεις βρει τον άνθρωπό σου;