ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Άμπελος ΚυρίουΉθη και ΈθιμαΟρθοδοξία

Τα Πάθη Των Ελλήνων – Ελλάδα η χώρα της Ορθοδοξίας και των Ηρώων

Τα Πάθη Των Ελλήνων – Ελλάδα η χώρα της Ορθοδοξίας και των Ηρώων. 

Η Μεγάλη Εβδομάδα του Χριστού και μεγάλη εβδομάδα των Ελλήνων καταφέρθηκε ακόμη μια φορά να ακυρωθεί με κάθε δυνατό τρόπο. Το Πάσχα και η μεγάλη εβδομάδα των Παθών..

Η πίστη πλέον ειναι όπως παλιά. Μόνο μέσα μας, στις ψυχές και στις καρδιές του ορθόδοξου κόσμου. Όπως ο Χριστός κουβάλησε τον Σταύρο για τις ψυχές του κόσμου όλου, έτσι και ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά κουβαλάει το δικό του σταυρό.. Ελλάδα !!! Μεγάλη η ιστορία αυτού του μικρού τόπου.

Η χώρα μας πολεμήθηκε από πολλούς λαούς ανά τα βάθη των αιώνων. Από κάποιους για τον φυσικό της πλούτο. Απο άλλους για τον πολιτισμό της, για το πνεύμα των ανθρώπων της, για την ομορφιά της, για τον ήλιο της, για την θάλασσα της, για την πίστη της. Ελλάδα η χώρα της Ορθοδοξίας και των Ηρώων. -Γιατί οι Ήρωες πολεμάνε σαν Έλληνες- !!!!!! (Μην σκύβεται το κεφάλι. Έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τον κόσμο όλο!)

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που περιγραφή Τα Πάθη Των Ελλήνων

Related posts

Δ’ Κυριακή τῶν Νηστειῶν – Τό νόημα τῆς ἀσκήσεως μέσα στη ζωἠ τῆς Ἐκκλησίας

Newsroom

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός προφητεία : «Ο πολύ μεγάλος πόλεμος θα αρχίσει από ένα μικρό κράτος» Κατάρ(α) για την ανθρωπότητα

Newsroom

Σήμερα 12 Δεκεμβρίου η ορθοδοξία μας τιμά των Άγιο Σπυρίδων : Ο Προστάτης των Φτωχών, Πατέρας των Ορφανών, Δάσκαλος των Αμαρτωλών