ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Επικαιρότητα

Ταυτοποιήθηκαν οι δυο Κύπριοι φοιτητές που χάθηκαν στην τραγωδία των Τεμπών – Τριήμερο πένθος στην Κύπρο

Ταυτοποιήθηκαν οι δυο Κύπριοι φοιτητές που χάθηκαν στην τραγωδία των Τεμπών – Τριήμερο πένθος στην Κύπρο

 

Τριήμερο πένθος κήρυξε ο Πρόεδρος της Κυπρου Ν. Χριστοδουλίδης – Δημοσία δαπάνη η κηδεία των δύο Κυπρίων φοιτητών που επέβαιναν της μοιραίας αμαξοστοιχίας στην Ελλάδα.

 

Με συγκλονισμό και βαθιά οδύνη, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης πληροφορήθηκε το τραγικό γεγονός της ταυτοποίησης των σορών των δύο Κυπρίων φοιτητών, Κυπριανού Παπαϊωάννου και Αναστασίας Αδαμίδου που επέβαιναν της μοιραίας αμαξοστοιχίας στην Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει τα ειλικρινή και βαθιά συλλυπητήρια του στις οικογένειες των δύο Κυπρίων φοιτητών, όπως και όλων των θυμάτων, καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση της Πολιτείας.

Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, με οδηγίες του Προέδρου της Δημοκρατίας, το κόστος μεταφοράς των σορών των δύο νεαρών φοιτητών, αλλά και της επιστροφής των μελών των οικογενειών της στην Κύπρο θα καλυφθεί από το κράτος.

Η κηδεία των δύο Κυπρίων φοιτητών θα καλυφθεί δημοσία δαπάνη.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κηρύσσει εξάλλου τριήμερο πένθος μέχρι τη μέρα της κηδείας, ενώ έδωσε οδηγίες όπως όλα τα μέλη της Κυβέρνησης απόσχουν από οποιεσδήποτε δημόσιες εκδηλώσεις.

Ανταπόκριση Κύπρος: Μανιάνα Καλογεράκη

 

Πηγη ertnews.gr

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

Αναστέλλονται και στην Ελλάδα οι πτήσεις των Boeing 737 Max

Newsroom

Σεισμός 4 Ρίχτερ στη Θήβα – Έγινε αρκετά αισθητός στην Αττική

Δεν σε γεμίζει η ζωή σου; Οι ερωτήσεις που σε βοηθούν να βρεις τι θέλεις

Newsroom