ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ορθοδοξία

Τελικά θα αποφασίσετε ποιον θα υπηρετείτε; Τον Χριστό ή τον Πρωθυπουργό;

Τελικά θα αποφασίσετε ποιον θα υπηρετείτε; Τον Χριστό ή τον Πρωθυπουργό;

Τα τελευταία χρόνια η Ορθόδοξη Αποστολική Εκκλησία μας, αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα το οποίο στις μέρες μας διογκώθηκε και έγινε φανερό όσο καμία άλλη φορά.  

 

Αυτό είναι ότι δεν ακολουθούν οι Αρχιερείς πιστά το Ευαγγέλιο, τους Λόγους των Πατέρων και αν θέλουμε να το πούμε πιο λαϊκά «Δεν ακολουθούν κοινή γραμμή». Αρχιερείς και ιερείς μιλούν και πράττουν κατά το δοκούν. Δηλαδή αναλόγως με την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα τους.  Αυτό όμως όπως καταλαβαίνεται δημιουργεί σύγχυση και διχόνοια στο ποίμνιο, στον λαό του Θεού. 

Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό γιατί αυτό συνέβαινε πάντοτε ακόμα και στους Αποστόλους απλά η διαφορά είναι ότι με προσευχή και ταπείνωση οι Απόστολοι αντιμετώπιζαν τέτοιου είδους προβλήματα.  Το κακό είναι σήμερα.

  Γιατί οι Αρχιερείς αντίθετα δεν βάζουν μπροστά τον Κύριο μας για Τον οποίον αποφάσισαν να αφήσουν την κοσμική ζωή και να υπηρετήσουν, αλλά βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον και την καλοπέραση τους. 

Αυτό γίνεται φανερό όσο ποτέ άλλοτε τώρα την εποχή του Covid όπου η κυβέρνηση φανερά κυνηγά την Εκκλησία μας και αυτοί δεν μιλούν, δεν αντιδρούν και σιωπούν μπροστά στην πολιτεία γιατί δυστυχώς είναι πολλά τα λεφτά.  Δόξα τω Θεώ υπάρχουν και λίγοι που αντιδρούν γιατί δεν ξέχασαν την αποστολή τους, τον λόγο ύπαρξης τους. 

Αποφασίστε όμως κύριοι Αρχιερείς τελικά γιατί καταλαβαίνετε ότι διασπάτε και τον λαό του Θεού.  

Μην ξεχνάτε ότι πάνω από κάθε άνθρωπο είναι ο Χριστός ο αληθινός Θεός ο οποίος όταν θα φύγουμε από τον εδώ κόσμο θα πάμε να τον βρούμε και τι θα ομολογήσουμε;

Την καλοπέραση, τους παχυλούς μισθούς, τα ψεύτικα λόγια,  τον εγωισμό, τα συσσίτια.  Η εκκλησία δεν είναι μόνο για να ταΐζει τους φτωχούς αλλά κυρίως για τα πνευματικά.  Ξεχάσατε τις εντολές των Αρχιερέων Χρυσοστόμου περί ιερωσύνης και χειροτονίας και κατ οικονομία όπως μας λέτε χειροτονείτε ιερείς ανάξιους.  Όλα αυτά έχουν  γίνει φανερά στον κόσμο στους πιστούς και αντιδρούν.

Έχουμε αγανακτήσει πια με  την συμπεριφορά σας.  Φτάνει πια. ! 

Ξυπνήστε επιτέλους από τον κοσμικό λήθαργο που σας έχει πάρει το μυαλό και αισθάνεστε ότι θα ζείτε αιώνια κρατώντας τα  χρυσά ραβδιά και μιλώντας υπεροπτικά στους πιστούς.  Δεν είστε πολιτικοί είστε ιερωμένοι φοράτε το τιμημένο ράσο είστε συνεχιστές των Αποστόλων και κατ εικόνα του  Χριστού.  

Η μεγαλύτερη εορτή της Ορθοδοξίας μετά το Πάσχα είναι τα Χριστούγεννα.  Θα επιτρέψετε να γίνουν Χριστούγεννα με 9 άτομα ;  Πρωτοχρονιά του Μεγάλου Βασιλείου με κλειστούς ναούς και Θεοφάνεια με 9 άτομα ; 

Ο εν Τριάδι Θεός να στείλει το Άγιο Πνεύμα και να σας φωτίσει να πράξετε και να αποφασίσετε από κοινού το σωστό κατά τον Θεό και όχι κατά της πολιτείας.  

 

Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος

Τ.Κ.

Related posts

Όταν δίνεις πλουτίζεις… δεν φτωχαίνεις

Άγιος Πορφύριος: Συμβουλές στους γονείς για τα παιδιά

Άγιος Παΐσιος – Προφητεία: «Θα βγει ο Εθνικισμός στην επιφάνεια και τότε Διαλύεται η Ευρώπη!»

Newsroom