ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Άμπελος ΚυρίουΟρθοδοξία

Θαύμα: επανήλθε στη ζωή μόνο για να εξομολογηθεί (βίντεο)

Θαύμα του Αγίου Χριστοφόρου του Παπουλάκου: «Την επανάφερε στη ζωή μόνο για να εξομολογηθεί» 

Θαύμα: επανήλθε στη ζωή μόνο για να εξομολογηθεί. Θαυμαστό σημείο νεκρανάστασης που έγινε με την βοήθεια του Αγίου Χριστοφόρου του Παπουλάκου.

«Ένας αδικημένος Άγιος» είναι ο τίτλος του βίντεο που υπάρχει στο κανάλι μας, όπου μιλώ για τον Άγιο της Πελοποννήσου, ο οποίος έχει κάνει πολλά θαύματα και τα οποία αναγράφονται στην βιογραφία του που έχω γράψει με τίτλο: «Παπουλάκος, ο Άγιος της Πελοποννήσου».

Η κα. Ελένη Κανδύλη είχε πάθει εγκεφαλικό με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα και να γίνει φυτό. Η κόρη της ήρθε και με βρήκε και μου ζήτησε να πάω να τη σταυρώσω μόνο και μόνο για να συνέλθει ώστε να εξομολογηθεί και από εκεί και πέρα αν ήθελε ο Θεός ας την έπαιρνε κοντά Του.

Τελικά πήγα στο νοσοκομείο και τη σταύρωσα με βαμβάκι που είχα πλύνει την κάρα του Αγίου Χριστοφόρου του Παπουλάκου. Ο Άγιος αμέσως έκανε το θαύμα του. Η κα. Ελένη από φυτό επανήλθε. Την ρώτησα αν θέλει να εξομολογηθεί και με νόημα μου έκανε πως ναι ήθελε. Αμέσως εξομολογήθηκε και στη συνέχεια μετά την εξομολόγηση έπεσε πάλι σε κώμα και μετά από λίγο πέθανε. Αυτό που ζήτησε η κόρη της, έγινε. Ο Άγιος με την βοήθεια του Θεού έκανε το θαύμα ακριβώς όπως το ζήτησε η κόρη της.

Ο Άγιος Χριστόφορος ο Παπουλάκος έχει εμφανιστεί σε πολλούς ανθρώπους και έχει επιτελέσει πολλά θαυμαστά σημεία. Ο Άγιος Χριστόφορος δίδαξε και κατήχησε το λαό κυρίως της Πελοποννήσου στην Ορθόδοξη πίστη μας και στην ιστορία της πατρίδος μας. Η μνήμη του τελείται κάθε χρόνο στις 18 Ιανουαρίου.

Πηγη greekaffair.news

Related posts

Ένας Θεός στα μέτρα μου – Ομιλία Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης ( βίντεο )

Άγιος Παΐσιος: «Μερικοί, μόλις αλλάζουν ζωή, αρχίζουν να κάνουν τον δάσκαλο στους άλλους….

Newsroom

«Η προφητική ομιλία του Αρχ.Χριστόδουλου για την σημερινή κατάντια της Ελλάδας μας» (βίντεο)