Κοινοποιείστε το άρθρο

«THE BEAN & THE BERRY»: Η πρώτη ελληνική πιστοποιημένη μαύρη χειροποίητη σοκολάτα με «μαλτιτόλη για διαβητικούς » έρχεται από ένα εργαστήριο στον Πειραιά.

Πρόκειται για 70% μαύρη χειροποίητη σοκολάτα με μαλτιτόλη κατάλληλη  για διαβητικούς δημιουργημένη από τον βραβευμένο  chocolatier Στέφανο Διαμαντόπουλο.

Είναι η μοναδική Ελληνική μαύρη χειροποίητη σοκολάτα με μαλτιτόλη κατάλληλη  για διαβητικούς που έχει πιστοποίηση από τον ΕΟΦ και έχει όλες τις απαραίτητες  πιστοποιήσεις για να κάνει και εξαγωγή στο εξωτερικό σαν Ελληνικό προϊόν. 

Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ «THE BEAN & THE BERRY ΜΕ ΜΑΛΤΙΤΟΛΗ»

 Η μαλτιτόλη είναι αλκοόλη σακχάρου που χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο της ζάχαρης και είναι αποτέλεσμα υδρογόνωσης της μαλτόζης που λαμβάνεται από το άμυλο. Έχει 75- 90% της γλυκύτητας της επιτραπέζιας ζάχαρης και λιγότερες θερμίδες. Η υψηλή γλυκύτητά της επιτρέπει να μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να αναμιγνύεται με άλλα γλυκαντικά. Δεν προωθεί την τερηδόνα των δοντιών και απορροφάται πιο αργά από τη σακχαρόζη, το οποίο την καθιστά κατάλληλη για κατανάλωση και από άτομα με διαβήτη.

Συστατικά: κακαόμαζα, βούτυρο κακάο, μαλτιτόλη, λεκιθίνη σόγιας

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο