Κοινοποιείστε το άρθρο

THE BEAN & THE BERRY»Η πρώτη Ελληνική βιολογική χειροποίητη vegan σοκολάτα με ιπποφαές

 

Η THE BEAN & THE BERRY είναι μια προσπάθεια του βραβευμένου chocolatier Στέφανου Διαμαντόπουλου. Είναι Ελληνική βιολογική χειροποίητη vegan μαύρη σοκολάτα, περιεκτικότητας 70% κακάο, που συμπληρώνεται με βιολογικές υπερτραφές, συνδυάζοντας υπέροχη γεύση, άρωμα και πλούσια οφέλη για την υγεία. Το greekaffair.gr και ο Κυριάκος Τσικορδάνος βρέθηκε στο εργαστήριο του Στέφανου Διαμαντόπουλου και κάπου ανάμεσα στο φορτωμένο πρόγραμμα του, κατάφερε να μας πει 5 πράγματα για την ΤΗΕ ΒΕΑΝ & ΤΗΕ BERRY

 

Κ. Διαμαντόπουλε το όνομα  «THE BEAN & THE BERRY» πως το εμπνευστήκατε;

To όνομα είναι εμπνευσμένο από τα βασικά υλικά μας, τον κόκκο του κακάο (THE BEAN) και τον καρπό των μούρων, δηλαδή των υπερτροφών μας (THE BERRY).  Μας άρεσε η ιδέα ότι η συνάντησή τους σε ταξιδεύει ψηλά και μακριά με ένα αερόστατο: “When a bean met a berry, they flew away with a hot air balloon…”

Η ιδέα στο να δημιουργήσετε ένα τέτοιο προϊόν σοκολάτας με  superfoods πως προέκυψε;

Η ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε σοκολάτες εξαιρετικής ποιότητας, ωφέλιμες, με υπέροχη γεύση και την υλοποιήσαμε με βάση την πολύχρονη τεχνογνωσία και τη μεγάλη μας αγάπη για τη σοκολάτα. Συνδυάσαμε τη μαύρη σοκολάτα με υπερτροφές Ελλήνων παραγωγών και απογειώσαμε τη γεύση και τη διατροφική αξία!

 

Από τη σύλληψη της ιδέας κ. Διαμαντόπουλε μέχρι το να γίνει πράξη, συναντήσατε κάποια εμπόδια;

Λόγω του ότι το εργαστήριό μας ξεκίνησε το 1962 δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα εμπόδια. Με εξαίρεση το γραφειοκρατικό κομμάτι της βιολογικής πιστοποίησης που καθυστέρησε την προγραμματισμένη είσοδο του προϊόντος μας στην αγορά.

 

Δημιουργώντας της σοκολάτες «THE BEAN & THE BERRY» πιστεύεις ότι κάνεις ένα βήμα παραπάνω ώστε να συμβάλλεις στην υγιεινή διατροφή του ανθρώπου;

Θεωρώ ότι οι σοκολάτες μας λόγω της διατροφικής τους αξίας και της εξαιρετικής τους ποιότητας συμβάλλουν στην υγιεινή διατροφή. Από εκεί και πέρα είναι θέμα του καθενός μας ξεχωριστά ποια προϊόντα επιλέγει για τη διατροφή του.

Σκέφτεσαι να εμπλουτίσεις την ποικιλία, με νέους συνδυασμούς με superfoods;
Βεβαίως! Πάντα ψάχνουμε νέους συνδυασμούς γεύσεων και βέβαια τα superfoods είναι στις προτεραιότητές μας.

 

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο