ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Υγεία

Θεραπεία και προφύλαξη με ιβερμεκτίνη έναντι του νέου κορωνοϊού.

Θεραπεία και προφύλαξη με ιβερμεκτίνη έναντι του νέου κορωνοϊού. Έχει ήδη βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να αναρρώσουν χωρίς να χρειαστούν καθόλου νοσηλεία σε νοσοκομείο.

Η έγκαιρη θεραπεία είναι η μόνη νικηφόρα στρατηγική.

Η λογική των επιστημόνων παγκοσμίως εστίασε στο γεγονός ότι εάν κάποιος γίνει φορέας του νέου κορωνοϊού, χωρίς καμία έγκαιρη θεραπεία, η ασθένεια μπορεί να εξελιχθεί και η κατάσταση του ασθενούς να επιβαρυνθεί πολύ.

Αυτός είναι ο λόγος της χορήγησης άμεσης και πρώιμης φαρμακευτικής αγωγής. Να αποτρέψει τον ιικό πολλαπλασιασμό και να σταματήσει την εξέλιξη της νόσου στην αρχή της. Δηλαδή οι γιατροί συνειδητοποίησαν από πολύ νωρίς, ότι η έγκαιρη θεραπεία στην προνοσοκομειακή φάση ήταν η μόνη τους ελπίδα – ευκαιρία να μειώσουν τον κίνδυνο περαιτέρω νοσηλείας και θανάτου.

Μετά από ταχύρρυθμες μελέτες – δοκιμές, επιστήμονες κατέληξαν σε ένα βασικό φαρμακευτικό σχήμα το οποίο αποδείχτηκε ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό έναντι του νέου κορωνοϊού.

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός φαρμάκων περιλάμβανε την ιβερμεκτίνη, τη δοξυκυκλίνη καθώς και συμπληρώματα βιταμινών και ιχνοστοιχείων.

Η ιβερμεκτίνη έχει βραβευτεί με βραβείο Nobel το 2015, συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο των βασικών φαρμάκων του ΠΟΥ (WHO) και έχει πολύ γνωστό προφίλ ασφαλείας λόγω πολυετούς χρήσης. Επίσημα έχει εγκριθεί ως αντιπαρασιτικό φάρμακο όμως αποδεδειγμένα από μελέτες, διαθέτει αντιική και αντιφλεγμονώδη δράση. Η δοξυκυκλίνη είναι ένα από τα πρώτα αντιβιοτικά ευρέος φάσματος και χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση ποικίλων μολύνσεων. Σε μελέτες έχει αποδειχτεί πως διαθέτει επίσης, αντιική και αντιφλεγμονώδη δράση. Θεωρείται ιδιαίτερα ασφαλές και αποτελεσματικό σκεύασμα, διότι έχει δοκιμαστεί ευρέως εδώ και πολλές δεκαετίες.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

What’s your Reaction?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

Ανακαλύψτε 8 απλούς αλλά άγνωστους τρόπους που θα δώσουν ώθηση στο μεταβολισμό σας

Newsroom

Καρδιαγγειακές Παθήσεις: 9 τρόποι για να θωρακίσουμε την υγεία της καρδιάς και των αγγείων μας

Newsroom

Θέλετε να σταματήσετε το κάπνισμα; Αυτό το βότανο καταστρέφει την επιθυμία για νικοτίνη!

Prootos