ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Επικαιρότητα

Θεσσαλία: Οι αγρότες κλείνουν τον κυκλικό κόμβο της Καρδίτσας επί του αυτοκινητόδρομου Ε65

Θεσσαλία: Κλείνουν τον κόμβο Καρδίτσας στην κεντρική οδό οι αγρότες

 

 

Η απόφαση πάρθηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης που έγινε στην Καρδίτσα με τη συμμετοχή Αγροτικών Ομοσπονδιών και Συλλόγων απ’ όλη τη Θεσσαλία.

 

Μπλόκο στον κυκλικό κόμβο της Καρδίτσας επί του αυτοκινητόδρομου Ε65 αποφάσισαν να στήσουν οι αγρότες της Θεσσαλίας σήμερα Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι.

 

Συγκεντρώθηκαν από όλη τη Θεσσαλία και τη Βοιωτία σύλλογοι αγροτών οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα.

Οι εκπρόσωποι των αγροτών αναφέρθηκαν στα οξυμένα προβλήματα του κλάδου, που τους αναγκάζουν να βγουν ξανά στους δρόμους.

Ο πρόεδρος του ΕΟΑΣΚ, Κώστας Τζέλλας, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA», για τα αιτήματα των αγροτών.

«Είναι η εθνική οδός Καρδίτσας – Λάρισας και η παλιά εθνική Καρδίτσας – Αθηνών, εκεί έχουμε αποφασίσει να βγούμε, με τη συμπαράσταση και των συναδέλφων από τα Τρίκαλα και αύριο θα έχουμε και από τη Λάρισα στήριξη. Δεν ξεκινούν οι κινητοποιήσεις, συνεχίζουν απλά έφτασε ο «κόμπος στο χτένι». Το κόστος παραγωγής είναι πάρα πολύ υψηλό, σε πολλά προϊόντα η τιμή δε καλύπτει το κόστος παραγωγής», είπε αρχικά.

«Περιμένουμε όλοι ένα νέο κύμα ακρίβειας, το πετρέλαιο έχει ακριβύνει. Διεκδικούμε επιδότηση στο πετρέλαιο και φθηνότερο ρεύμα. Τα λιπάσματα επίσης είναι ένα πρόβλημα, αγοράζαμε ένα τσουβάλι 20 ευρώ, πλέον το αγοράζουμε 40-50 ευρώ. Είμαστε λιγότεροι φέτος, γιατί οι πολιτικές που ακολουθούνται μας διώχνουν από το επάγγελμα», συμπλήρωσε ο κ. Τζέλλας.

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

Μητσοτάκης: ”Ξεκινούν οι εμβολιασμοί στις 27 Δεκεμβρίου σε πέντε νοσοκομεία της Ελλάδας

Newsroom

lockdown: Μετά την Αττική κληρώνει για Θεσσαλονίκη Αχαΐα και άλλες πόλεις της Ελλάδος

Newsroom

Απειλές Πολάκη που παραπέμπουν σε ύφος «Ακροδεξιού φασίστα»: Σας έχω, όλους – Θα απολογηθώ σε σας για τα δύο νεκρά παιδιά στη Λαμία;

Newsroom