ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΕπικαιρότητα

Από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός K.Μητσοτάκης: Δήλωσε – «Όλα υπό έλεγχο στα νοσοκομεία»

Από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός K.Μητσοτάκης: Δήλωσε – «Όλα υπό έλεγχο στα νοσοκομεία»

Λίγο μετά τις 16:00 της Τετάρτης έφτασε στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εκεί, τον υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Οπως μεταδίδει το thestival, καθώς ανέβαινε τα σκαλιά του ΥΜΑΘ, ο πρωθυπουργός δέχθηκε την πρώτη ερώτηση: «Κύριε πρόεδρε, σας ανησυχεί η κατάσταση στα νοσοκομεία;». Ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: «Ολα υπό έλεγχο».

Φωτογραφίες από την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη
Ο κ. Μητσοτάκης, που νωρίτερα συμμετείχε σε Forum στη Σλοβενία, αναμένεται να έχει μαραθώνιο συσκέψεων και στην πρώτη εξ αυτών συναντά τους βουλευτές Α’ και Β Θεσσαλονίκης. Στη σύσκεψη μετέχει ο υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης Σταύρος Καλαφάτης και η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου, κα. Μαρία Αντωνίου.

Υπενθυμίζεται ότι τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνοδεύουν οι υπουργοί Υποδομών Κώστας Καραμανλής, Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης καθώς και οι υφυπουργοί Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης και ΥΠΕΝ Νίκος Ταγαράς.

 

Related posts

ΑΜΛΕΤ από τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ Θέατρο Άνεσις

Νέα 24ωρη απεργία δασκάλων – καθηγητών τη Δευτέρα

Newsroom

Γ. Αβραμίδης: «Ιδού το καρτέλ που καθορίζει τις τιμές ρεύματος κ. Γεωργιάδη»