ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Οργανώσεις και Σύλλογοι ετοιμάζουν για την Μακεδονία «θερμή» υποδοχή στον Α.Τσίπρα

Θεσσαλονίκη: Οργανώσεις και Σύλλογοι ετοιμάζουν για την Μακεδονία «θερμή» υποδοχή στον Α.Τσίπρα

Ο πρωθυπουργός για πολλοστή τους τελευταίους μήνες αναμένεται εν μέσω πολιτικής αβεβαιότητας να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη.

Φορείς, οργανώσεις, σωματεία και ομάδες του Facebook που αντιτίθενται στη Συμφωνία των Πρεσπών θα επιχειρήσουν να περάσουν στο εσωτερικό του Παλαί Ντε Σπορ και να παρακολουθήσουν από τις κερκίδες την ομιλία πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προς τους ψηφοφόρους του, στις 19.30.

Το ερώτημα είναι αν οι οργανωτές της ομιλίας του πρωθυπουργού θα καταφέρουν να εντοπίσουν τους διαφωνούντες και αν θα τους εμποδίσουν την είσοδο στο γήπεδο.

«Στο κάλεσμα σου η πολιτική συνέχεια των συλλαλητηρίων απαντά: Είμαστε μέσα. Ναι στη Μακεδονία της αλήθειας και της ιστορίας, Όχι στο μίσος για την Πατρίδα, Όχι στον Εθνομηδενισμό», σημειώνει ο Ανένδοτος Αγώνας για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία.

«Είμαστε καλεσμένοι όλοι σε ανοιχτό διάλογο μαζί του για το μείζον αυτό Εθνικό μας θέμα.

Θα είμαστε όλοι εκεί προβάλλοντας τον Πολιτισμό και το Ήθος που διακρίνει εμάς τους Μακεδόνες, να τον ακούσουμε. Θα είμαστε Όλοι εκεί», αναφέρει μεταξύ άλλων, από την πλευρά της η Επιτροπή Αγώνα για τη Μακεδονία.

Παρά το γεγονός ότι οι διαφωνούντες προαναγγέλλουν πως θα φερθούν πολιτισμένα, η Αστυνομία καταστρώνει σχέδιο για τη διαχείριση της κατάστασης το απόγευμα της Παρασκευής.

Τον τελευταίο λόγο πάντως έχει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα υποδείξει στους συνεργάτες του αν θέλει μια ανοιχτή στο κοινό ομιλία ή αν προτιμά αυστηρό face control στην είσοδο του Παλαί.

 

(Με πληροφορίες από το Thestival)

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

«Κασετόφωνο το Μουσικό μεζεδοπωλείο» :Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τα Κούλουμα με ζωντανή παραδοσιακή μουσική & χορό

TRINITY EVENTS Corporate

Newsroom

«Δεν ασχολούμαστε με τον σφουγγοκ@λάριο του Α.Τσίπρα»

Newsroom