ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΚοινωνία

«Θύμα» του κορωνοϊού :Αναβάλλεται ο 9ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας για λόγους προστασίας με απόφαση του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων

«Θύμα» του κορωνοϊού :Αναβάλλεται ο 9ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας για λόγους προστασίας με απόφαση του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων

Πιο συγκεκριμένα «Θύμα» του κορωνοϊού έπεσε ο διεθνής Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για τις 22 Μαρτίου.

Οι διοργανωτές, ΣΕΓΑΣ και Δήμος Αθηναίων, αποφάσισαν την αναβολή του για λόγους προστασίας. Ο ΣΕΓΑΣ θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του, ενώ στην αυριανή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν το άθλημα κι έχουν προκύψει μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας.

 

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ λόγω κορωνοϊού

«Σύμφωνα με τα μέτρα της Κυβέρνησης, που ανακοινώθηκαν χθες, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού στην πατρίδα μας, οι διοργανωτές του 9ου Ημιμαραθωνίου Αθηνών, ΣΕΓΑΣ και Δήμος Αθηναίων, ανακοινώνουν ότι ο αγώνας ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου, αναβάλλεται.

Οι διοργανωτές θα επανέλθουν με νεότερη ανακοίνωση για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Ημιμαραθωνίου και όλα τα τεχνικά ζητήματα, που αφορούν στη διοργάνωση.

Εξάλλου, αύριο Τρίτη (10/3) συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, το οποίο θα συζητήσει τα δεδομένα που έχουν προκύψει από τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης και θα προχωρήσει στις ανάλογες αποφάσεις, σε ό,τι αφορά στις δραστηριότητες της».

 

 

 

Related posts

Ζαχαριάδης για τη διαχείριση της κακοκαιρίας «Ελπίς»: Δεν ζητάμε παραιτήσεις, ζητάμε εκλογές

Newsroom

Πως η πανδημία αύξησε το μερίδιο των υπερπλουσίων στον κόσμο

Ζαριφόπουλος υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης:Στόχος μας να φέρουμε το κράτος στον υπολογιστή του πολίτη

Newsroom