ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Πολιτισμός

Τιμητική διάκριση στο Greekaffair.gr για την προσφορά του στον πολιτισμό

Τιμητική διάκριση στο Greekaffair.gr για την προσφορά του στον πολιτισμό απέμεινε ο Όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων 

Για δεύτερη χρονιά το Greekaffair.gr καλείτε από τον Όμιλο για την Unesco Πειραιώς και Νήσων να βραβευτεί για την προσφορά του στον πολιτισμό. 

Ποιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων  Ιωάννης Μαρωνίτης βράβευσε την Δευτέρα 8/1/2018  στο Hilton, όλους αυτούς που στηρίζουν το πολιτισμό  και την προσπάθεια του ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Μεταξύ άλλων και το ελληνικό ψηφιακό περιοδικό www.Greekaffair.gr το οποίο εκπροσώπησαν οι ιδιοκτήτες του, ο Κυριάκος Τσικορδάνος και η Αδαμαντία Λαουμτζή.

Το greekaffair.gr το  Ελληνικό ψηφιακό περιοδικό, στα 4 χρόνια λειτουργίας του είναι εδώ καθημερινά για να αναδεικνύει το πραγματικό πρόσωπο της Ελλάδας μας που δεν είναι άλλο από τον πολιτισμό, την ορθοδοξία μας, τα ήθη και έθιμα του τόπου μας, τον τουρισμό τα ταξίδια , την πολιτιστική μας κληρονομιά της Ελλάδας μας.

Με λίγα λόγια δημιουργούμε για εσένα τον αναγνώστη μας, μια καθημερινή όαση ενημέρωσης. Παρακολουθούμε την επικαιρότητα, το θέατρο, τη μουσική, το σινεμά, το βιβλίο, την υγεία,  τη μαγειρική κ’ ζαχαροπλαστική και άλλα πολλά θέματα που αφορούν την  Ελλάδα. Παραμένει χωρίς κουτσομπολιά, φήμες και φλυαρία αμφιβόλου αισθητικής, με συνεντεύξεις, διαγωνισμούς και εκπλήξεις!

Τέλος σκοπός του greekaffair.gr είναι να μαθαίνουμε στα παιδιά σας τα ήθη και έθιμα του τόπου μας, αφού η αξία τους βρίσκεται τόσο στις έννοιες και τα μηνύματα που παρέχουν για  σημαντικά γεγονότα και κοινωνικά θέματα όσο και στα οφέλη που τα παιδιά αποκομίζουν από  συμμετοχή τους στην προετοιμασία και την υλοποίηση τους.

Τα ήθη και τα έθιμα αγγίζουν τα πιστεύω, τις αντιλήψεις μας, είναι συνδεδεμένα με την ταυτότητα μας ως μέλη μιας οικογένειας, μιας κοινότητας και ενός έθνους και μέσα από τον εορτασμό σημαντικών θρησκευτικών, ιστορικών, πολιτιστικών γεγονότων, γνωρίζουμε το παρελθόν μας, την ιστορία μας, την πολιτιστική μας κληρονομιά. Τα παιδιά μέσα από τα ήθη και τα έθιμα αποκτούν οφέλη, όπως το ότι ευαισθητοποιούνται και γνωρίζουν τον πολιτισμό τους και τις ρίζες του πολιτιστικού τους θησαυρού.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στην UNESCO, στον πρόεδρο, στους συνεργάτες μας και σε όλους εσάς που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρονιά !!!!

 

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

H ΟΛΠ Α.Ε.: Παραχώρησε το κτήριο του ΣΙΛΟ στο ΥΠΠΟΑ για την ανέγερση του Μουσείου Εναλίων Αρχαιοτήτων

Newsroom

Στη Θεσσαλονίκη ο Αντόνιο Μπαντέρας για τα γυρίσματα της ταινίας “Barracuda”

Το Αθέατο Μουσείο παρουσιάζει «δύο πανάρχαια ταξίδια στο Αιγαίο»