ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Το ατμοσφαιρικό «El Convento Del Arte» ή αλλιώς το Μοναστήρι της Τέχνης – παρουσιάζει το πρόγραμμα για την νέα σεζόν 2019-20

Το ατμοσφαιρικό «El Convento Del Arte» ή αλλιώς το Μοναστήρι της Τέχνης – παρουσιάζει το πρόγραμμα για την νέα σεζόν 2019-20 

Το ατμοσφαιρικό “El Convento Del Arte” ή αλλιώς το καθημερινό βραδινό μας στέκι,  μας περιμένει με υπέροχο πρόγραμμα και εφέτος στην καρδιά του Μεταξουργείου.

 

Το El Convento del Arte ή αλλιώς το Μοναστήρι της Τέχνης κυριαρχεί στο είδος των πολυσυλλεκτικών διασκεδάσεων με αισθητική και αισθησιασμό βγαλμένο σαν από ταινίας εποχής και υπόσχεται διασκέδαση υψηλών προδιαγραφών επτά νύχτες την εβδομάδα. 

Ποτό, εδέσματα με την υπογραφή του Chef Μιχάλη Ντουνέτα, μουσική, θέατρο και εικαστικά δρώμενα ενώνονται σε κοινό χωροχρόνο για να ακολουθήσουν τη διεθνή τάση που υπαγορεύει η διασκέδαση να είναι μία ποικιλόμορφη εμπειρία που ικανοποιεί όλες τις επιθυμίες του κοινού σε μία καλλιτεχνική απόδραση στο κέντρο της πόλης.

Για πρώτη φορά εφέτος το EL CONVENTO DEL ARTE ανοίγει και τις Κυριακές τα μεσημέρια με ένα πρόγραμμα  -Εντέχνως “άτεχνα” και απρόβλεπτα με τον Άγγελο Ανδριανό & Δήμητρα Σταθοπούλου. Απο 13/10 λοιπόν ένα καθεστώς άκρως «Ελληνικόν» κάθε Κυριακή από τις 15:00 έως τις 18:00 για να ξεφαντώνουμε, να τραγουδάμε, να χορεύουμε και να διασκεδάζουμε με την καρδιά μας. 

Ενδεικτικά αναφέρεται παρακάτω το πρόγραμμα, όπως έχει διαμορφωθεί, για τη νέα σεζόν:

11/10 και 18/10 η Γιάννα Τερζή φέρνοντας μαζί της όλα της τα ακούσματα από την δεκαετή μουσική εμπειρία της στην Αμερική, συνδυασμένα με ενορχηστρώσεις με άρωμα από Ανατολή αλλά και την ελληνική της ψυχή, συστήνεται στο κοινό με ένα μοναδικό τρόπο που προκαλεί έκπληξη σε όσους τη δούνε επί σκηνής, με την μουσική της παράσταση «ΔΥΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ».

12/10 η Natalia Tsalli με πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα από ποικίλες επιρροές και αδιαπραγμάτευτη διάθεση θα μας ταξιδέψει στις μουσικές του κόσμου

13/10 το μεσημέρι της Κυριακής και κάθε Κυριακομεσήμερο Εντέχνως “άτεχνα” και απρόβλεπτα με τον  Άγγελο Ανδριανό & Δήμητρα Σταθοπούλου

13/10 τα βράδια και για όλες τις Πέμπτες και Κυριακές του Οκτωβρίου η μουσικοθεατρική παράσταση “Into your Head” (το τέταρτο έργο της Δήμητρας Στάικου) που θα μας αποδείξει τι κοινό μπορεί να έχουν ένας μποέμ μουσικός που ονειρεύεται επιτυχίες στο Youtube, με μια τραπεζική υπάλληλο με μεταπτυχιακό στην Οξφόρδη

19/10 ο Βασίλης Πορφυράκης μας ταξιδεύει σε ένα λαϊκό ερωτικό μονοπάτι γεμάτο χρώματα μυρωδιές και εικόνες βγαλμένες μέσα από την μουσική

Από  Δευτέρα 21/10 και κάθε Δευτέρα ξεκινάνε οι θεματικές βραδιές «ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Πάνου Αμαραντίδη, με πρώτο σταθμό την Γαλλία με την Λίνα Ροδοπούλου, και επόμενους σταθμούς με Μέμο Μπεγνή, Παναγιώτη Πετράκη και άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες.

Από Τρίτη 22/10 και κάθε Τρίτη στην μουσική ενότητα «ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ» σε καλλιτεχνική επιμέλεια επίσης του Πάνου Αμαραντίδη θα απολαύσουμε φωνές και παρουσίες όπως της Ευαγγελίας Μουμούρη, της Τάνιας Τρύπη και άλλων καλλιτεχνών.

25/10 οι Cinema Paradiso θα μας ταξιδέψουν με ορχηστρικά κομμάτια σε γνωστές κινηματογραφικές παγκόσμιες επιτυχίες.

Από το Σάββατο 26/10 και για πέντε Σάββατα ο Στάθης Αγγελόπουλος θα μας παρασύρει με την υπέροχη χροιά της φωνής του και τα τραγούδια του σε μέρη αλαργινά με γνωστές επιτυχίες του χθές και του σήμερα και με αγαπημένους guest.

Τις Παρασκευές 1 και 15/11 απολαμβάνουμε το «Musical Voyage» με την Joanna Dusso και τον  Antonio Armani. 

2/11 το El Convento del Arte λικνίζεται αισθησιακά σε ρυθμούς Αργεντινού Τανγκό

Από τις 10/11 και κάθε Κυριακή η ομάδα του «Βρες το Δολοφόνο» επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο και απόλυτα ανατρεπτικό δείπνο μυστηρίου, με γέλιο μέχρι δακρύων και με διάθεση να μετατρέψει όλους τους θαμώνες σε Σέρλοκ Χόλμς.

Από 21 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη έως 19 Δεκεμβρίου Η περφόρμερ Pavlina Styl επιστρέφει στο El Convento del Arte μαζί με τον Χρήστο Κωνσταντόπουλο και παρουσιάζει ένα νέο μουσικό project βασισμένο στον ηλεκτρονικό ήχο, με πρωτότυπες διασκευές, κινηματογραφική ατμόσφαιρα και θεατρικά στοιχεία με την υπογραφή της Πέμης Ζούνη στην σκηνοθεσία.

14 και 29 Νοεμβρίου και 13 και 26 Δεκεμβρίου οι Opera Chaotique με αναπάντεχα ανατρεπτικό χιούμορ, άκρως σουρεαλιστική φαντασία και εκρηκτικές μουσικές αλχημείες, θα μας συντροφεύσουν με παραστάσεις στις 

Τα μοναδικά εορταστικά ρεβεγιόν στο El Convento del Arte τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς μας υπόσχονται βραδιές γεμάτες λάμψη, διασκέδαση, χορό και τραγούδι σε συνδυασμό με υπέροχο μενού, πάντα με την υπογραφή του Σέφ Μιχάλη Ντουνέτα.

Και μην ξεχνάτε ότι το El Convento αποτελεί ξεχωριστή πρόταση και για πιο private καταστάσεις, όπου ο χώρος και το menu διαμορφώνονται και σκηνοθετούνται σύμφωνα με τη διάθεσή σας – από το τελετουργικό ενός μοναστηριακού δείπνου κάτω από τον κεντρικό πολυέλαιο, έως την παιχνιδιάρικη διάθεση ενός swing party.

Απο τον Δεκέμβριο και μετά θα υπάρξουν αλλαγές και προσθήκες στο πρόγραμμα, το οποίο θα ανακοινωθεί επίσης.

 

 

#Χορηγός Επικοινωνίας Greekaffair.gr

 

 

 

 

Related posts

Γκάγκα: Δεν χρειάζεται PCR μετά από θετικό rapid για εμβολιασμένους

Η ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

Κώστας Καραμανλής: Έρχονται μεγάλες προκλήσεις,για την Ελλάδα – Θα χρειαστεί να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις

Newsroom