ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Το greekaffair.gr εύχεται ένα #ευλογημένο 2020  για όλους μας

Το greekaffair.gr εύχεται ένα #ευλογημένο 2020  για όλους μας από τον Τριαδικό θεό και να  πραγματοποιήσει τα όνειρα σας.

Η αγάπη του Θεού  θα μας επιτρέψει να εισέλθουμε σε ένα νέο έτος. Και η είσοδός μας στο νέο έτος, μας θα μας δώσει την αφορμή να κάνουμε μερικές σκέψεις ωφέλιμες και να ανταλλάξουμε ευχές.

 

Ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έλεγε: Να αγαπήσουμε και τους αδελφούς μας. Να συγκλονισθούμε από την άμετρη αγάπη του ενανθρωπήσαντος Κυρίου μας, από την συγκατάβαση Του, την κένωσί Του, την άκρα ταπεινωσί Του για να οδηγηθούμε στη σωτηρία εμείς οι αποστάτες άνθρωποι. 

 

Κάθε άνθρωπος, κάθε συνάνθρωπος, είναι εικόνα Θεού, είναι ψυχή αθάνατη, είναι αδελφός μας. Να γκρεμίσουμε τον εγωϊσμό μας, τη φιλαυτία μας, να αφήσουμε το συμφέρον μας, τις καχυποψίες μας, την κοσμική μας νοοτροπία και λογική, ώστε να αγαπήσουμε όλους αδιακρίτως. Να αποτινάξουμε τις ψυχρότητες, τις περιφρονήσεις των αδελφών μας, τις φιλονικίες, τις αντιθέσεις, τις μνησικακίες. Να συγχωρήσουμε ο ένας τον άλλο, να αγαπήσουμε και τους εχθρούς μας, αν υπάρχουν.

Ως ορθόδοξοι χριστιανοί που είμαστε, να γίνουμε όλοι αληθινό Σώμα Χριστού. Να ποθήσουμε την ενότητα και να γίνομε γνήσια πνευματικά αδέλφια Χριστού.

Ευχόμαστε φέτος η φλόγα της αγάπης να μαλακώσει τις καρδιές όλων. Καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία, και ελπίδα σε ολους σας και τις  οικογένειες σας!!! 

Ευλογημένο  το 2020 !!!

GREEKAFFAIR.GR 

Related posts

Γραφικό ταξίδι με αυτοκίνητο στην Πελοπόννησο

Newsroom

Λέσβος: H EΛ.ΑΣ μπλόκαρε την τοποθέτηση νέου γιγαντιαίου Σταυρού για να ικανοποιήσει αίτημα των αλλοδαπών

Newsroom

6 σίγουροι τρόποι για να αποφύγεις εκείνον τον τύπο που επιμένει, ενώ ξέρει πως δεν ενδιαφέρεσαι!