ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

To MEGA CHANNEL επιστρέφει δυναμικά από 1η Ιανουαρίου του 2020 με νέο ιδιοκτήτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη

To MEGA CHANNEL επιστρέφει δυναμικά από 1η Ιανουαρίου του 2020 με νέο ιδιοκτήτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Το «μεγάλο κανάλι» θα επιστρέψει στις οθόνες μας μέσω της εταιρείας ALTER EGO η οποία αγόρασε το όνομα και την ταινιοθήκη του καναλιού την Παρασκευή (01/11).

 

Πιο συγκεκριμένα η ALTER EGO MEDIA, του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη παίρνει την πνευματική ιδιοκτησία του σταθμού, δηλαδή την ταινιοθήκη και τα σήματα τόσο του καναλιού όσο και εκπομπών.

Οι πρώην εργαζόμενοι του MEGA αναφέρονται στο άνοιγμα του καναλιού το 1989, δηλαδή 30 χρόνια πριν, καθώς και στο «μαύρο» που «έπεσε» το 2018, ενώ δηλώνουν πως πρόκειται να εκπέμψει ξανά.

Όπως δηλώνουν στην ανακοίνωσή τους, το MEGA θα επιστρέψει στις οθόνες μας μέσω της εταιρείας ALTER EGO του Βαγγέλη Μαρινάκη, στον οποίον πωλήθηκε το όνομα και η ταινιοθήκη του καναλιού την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως, σύμφωνα με πηγές, το ONE CHANNEL δεν θα εκπέμψει ως ONE, αλλά ως MEGA CHANNEL στις 20 Νοεμβρίου.

https://youtu.be/62oVWKskTSQ

 

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους στο Youtube:

«Ήταν 20 Νοέμβρη 1989, όταν βγήκε στον αέρα το πρώτο ιδιωτικό κανάλι της χώρας. Το MEGA CHANNEL. Ακολούθησε η επιτυχία.

Η ποιότητα, η ψυχαγωγία, η πρωτοπορία στην ελληνική τηλεόραση.

Το 2012 άρχισαν τα οικονομικά προβλήματα και από το 2016 οι εργαζόμενοι άρχισαν να μένουν απλήρωτοι. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, είχε ξεκάθαρη θέση. Ήθελε να χτυπήσει την διαπλοκή που επί χρόνια χρησιμοποιούσε ως «διαφημηστήριο» και εντέλει τα κατάφερε το 2018 που ουσιαστικά εξαφάνισε το τηλεοπτικό σήμα του MEGA από την DIGEA και από τις συνδρομητικές πλατφόρμες. Το κανάλι ουσιαστικά, δεν έβαλε ποτέ λουκέτο, χάρη στους εργαζόμενους και στην πλούσια ταινιοθήκη του, που μέχρι και αυτή τη στιγμή κάνει live μετάδοση μέσω ίντερνετ.

1η Νοέμβρη ήταν προγραμματισμένος ο διαγωνισμός για την πώληση του ονόματος του MEGA και της ταινιοθήκης του (Γενικό αρχείο, σειρές, τρέιλερ και άλλα) την οποία αγόρασε έναντι 33.999.999 ευρώ η εταιρία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ALTER EGO με σκοπό να ενισχύσει το κανάλι του, ONE CHANNEL, το οποίο σύμφωνα με πηγές, δεν θα βγει ποτέ ως ONE, αλλά στις 20 Νοέμβρη θα εκπέμψει κατευθείαν ως MEGA CHANNEL, όπου είναι και τα γενέθλια του!»

Related posts

Το Μουσείο της Ακρόπολης κλείνει τα δέκατα του γενέθλιά: Και τα «γιορτάζει» με δωρεάν είσοδο

Newsroom

Τι πραγματικά θα συμβεί αν πάμε στη δραχμή… Δείτε το Βίντεο

Newsroom

«Μαγεμένα» Χριστούγεννα στην TV100