ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Το μήνυμα του 45χρονου δεσμοφύλακα Δημήτρη Μαργαρίτη μετά την αποχώρησή από το Survivor 3

Το μήνυμα του 45χρονου δεσμοφύλακα Δημήτρη Μαργαρίτη μετά την αποχώρησή από το Survivor 3

Έφυγε εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού 

Ο Δημήτρης Μαργαρίτης αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το Survivor 3 μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο πόδι του. Ο παίκτης του ριάλιτι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ότι το τραύμα ήταν πολύ σοβαρότερο από ό,τι πίστευε ο ίδιος. Έτσι, μετά τη διάγνωση των γιατρών, κρίθηκε απαραίτητη η επιστροφή του στην Ελλάδα.

Τα τελευταία 24ωρα, ο 45χρονος, ο οποίος εργάζεται ως δεσμοφύλακας στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, παραμένει στον Άγιο Δομίνικο, εν αναμονή της πτήσης της επιστροφής του στην πατρίδα. Ωστόσο, έχει πάρει πίσω το κινητό του τηλέφωνο, έχει επικοινωνήσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ επέστρεψε και στα social media.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά την έξοδό του από το παιχνίδι.  Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα γράμμα που έλαβε και τον συγκίνησε πολύ. «Έλαβα αυτό το γράμμα από ένα παιδί που είναι φυλακή. Είμαι περήφανος που μπόρεσα να περάσω το μήνυμα μου στον κόσμο που παρακολουθεί το survivor. Δε πρέπει να σταματάμε να αγωνιζόμαστε για αυτό που πιστεύουμε γιατί η ψυχή μας είναι ποιο δυνατή από το σώμα μας ακόμα και αν όλα είναι εναντίον μας πρέπει να παλεύουμε», έγραψε στη λεζάντα που το συνόδευε.

 

Related posts

Ο «Μεγάλος Ερωτικός» του Χατζιδάκι με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Newsroom

Γονιέ που δεν ξέρεις πως είναι να είσαι γονιός, αναρωτήθηκες αν τα παιδιά ξέρουν πως είναι να είσαι παιδί;

Newsroom

Καταγγελία Σπίρτζη: Διέταξαν πυροσβέστες να αφήσουν το Κρυονέρι και να κατευθυνθούν στη Δροσοπηγή

Newsroom