ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Το National Geographic σε μια συνεργασία-έκπληξη με το Μουσείο Μανιταριών

Το National Geographic σε μια  συνεργασία-έκπληξη  με το Μουσείο Μανιταριών

Μια ιδιαίτερη συνεργασία είχε το Μουσείο Μανιταριών στα Μετέωρα με το National Geographic.

Το National Geographic που όλοι γνωρίζουμε (τηλεόραση, περιοδικά κλπ), κάτι που ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι διοργανώνει και ταξίδια. Ταξίδια και εμπειρίες σε ξεχωριστά μέρη του κόσμου για ανθρώπους πιο… «ψαγμένους» και με ιδιαίτερα ενδιαφέροντα.

Έχοντας ως παρακαταθήκη την εξερεύνηση του πλανήτη και των πολιτισμών του, εδώ και περίπου 130 χρόνια, σχεδιάζει την αποκόμιση συναρπαστικών εμπειριών για όλους όσοι συμμετέχουν στα ταξίδια του. Η επιλογή γίνεται από ειδικό προσωπικό, το οποίο αφού έχει ζήσει το ίδιο σειρά εμπειριών σε διαφορετικά μέρη της γης, επιλέγει αυτές που αρμόζουν περισσότερο στη φιλοσοφία του.

Στα πλαίσια αυτά, έχει επιλεγεί το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών, καθώς και το Κυνήγι Τρούφας που διοργανώνει το Μουσείο, για ταξίδια του στην Ελλάδα.

Ήδη έχει λάβει μέρος η πρώτη ομάδα των επισκεπτών, οι οποίοι δήλωναν ενθουσιασμένοι από την εμπειρία αυτή. Πρόκειται για ένα γεγονός, που όπως τονίζουν οι υπεύθυνοι του Μουσείου, «είναι ιδιαίτερα τιμητικό, αλλά και με τεράστια συμβολική αξία, αφού εκτός των άλλων, δείχνει τις δυνατότητες της χώρας μας να προσφέρει δραστηριότητες και εμπειρίες που «αγγίζουν» ακόμα και τεράστιους οργανισμούς όπως το National Geographic».

Να σημειωθεί ότι το Μουσείο βραβεύεται κάθε χρόνο από τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο στον κόσμο, TripAdvisor, ενώ το ίδιο, καθώς και το Κυνήγι Τρούφας που διοργανώνει βραβεύτηκαν στα πρόσφατα Tourism Awards 2019.

Related posts

Έκκληση για βοήθεια κάνουν απεγνωσμένα οι κάτοικοι των Μεγάλων Καλυβίων θα πνίγουμε… ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Οι πέντε επικίνδυνες περιοχές με αυξημένο σεισμικό κίνδυνο που απαιτούν την προσοχή της Πολιτείας

Newsroom

Οκτώ στους δέκα Έλληνες ζουν με δανεικά από συγγενείς, λέει ο ΟΟΣΑ

Newsroom