ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Τεχνολογία & Διαδίκτυο

Το Netflix ανεβάζει τις τιμές των πακέτων συνδρομής του

Το Netflix ανεβάζει τις τιμές των πακέτων συνδρομής του

Ο Netflix θα αυξήσει τις τιμές για το standard και premium πακέτο του για τους πελάτες στις ΗΠΑ.

Το standard πακέτο θα κοστίζει πλέον $13.99 το μήνα (από $12.99) και το premium θα αυξηθεί από $15.99 σε $17.99, ενώ η τιμή του basic πακέτου δεν θα αλλάξει, παραμένοντας στα $9.

Μετά την ανακοίνωση, η μετοχή της Netflix (NFLX) σημείωσε άνοδο 5%, σύμφωνα με το CNN.gr.

Οι αλλαγές θα εφαρμοστούν στους νέους συνδρομητές άμεσα ενώ τα υπάρχοντα εγγεγραμμένα μέλη θα ειδοποιηθούν με e-mail και μέσα από την εφαρμογή του Netflix και θα δουν τις συνδρομές τους να αυξάνονται μέσα στους επόμενους μήνες.

«Κατανοούμε ότι οι άνθρωποι έχουν περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας από ποτέ και έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε μια ακόμη καλύτερη εμπειρία για τα μέλη μας» δήλωσε η εταιρία. «Ανανεώνουμε τις τιμές μας ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μεγαλύτερη ποικιλία τηλεοπτικών σειρών και ταινιών» συνέχισε.

Η αύξηση των τιμών του Netflix ήταν αναπόφευκτες. Το Netflix επενδύει δισεκατομμύρια σε πρωτότυπο πρόγραμμα και αυτός είναι ένας τρόπος για την αύξηση των εσόδων του, καθώς «οι προοπτικές για την ανάπτυξη των συνδρομητών θα είναι σημαντικά βραδύτερες στο μέλλον από το παρελθόν», σύμφωνα με τον Bernie McTernan, ανώτερο αναλυτή της Rosenblatt Securities.

Επίσης, στις αρχές Οκτωβρίου το Netflix παρουσίασε τα αποτελέσματα του τριμήνου που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας τα χαμηλότερα κέρδη από νέους συνδρομητές σε μία τετραετία.

 

 

Πηγή: CNN

 

Related posts

Διαγραμμένα αρχεία είναι όντως διαγραμμένα;

Newsroom

Μουσείο Μπενάκη: Το πρώτο 5G μουσείο στην Ελλάδα από την WIND

Newsroom

Έρευνα: Η αλόγιστη χρήση του κινητού μπορεί να προκαλέσει από καρκίνο του ακουστικού νεύρου έως μείωση της γονιμότητας