ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Το πιο μακρύ ταξίδι μου… Εσύ!!

Το πιο μακρύ ταξίδι μου… Εσύ!!

Ζώντας στην εποχή του συναισθηματικού fast food και εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου… περί Έρωτα ο λόγος!!

Λόγος για το αυτό το συναίσθημα το γεμάτο ορμή και ένταση.. Στο όνομα του οποίου γίνανε τα μεγαλύτερα εγκλήματα..

Γράφτηκαν σπουδαία τραγούδια. Ποιήματά… Σπουδαία μυθιστορήματα.. Ο Άγγελος Τερζάκης είχε γράψει πως η ομορφιά του έρωτα δεν βρίσκεται στην αιωνιότητα, αλλά στην προσωρινότητα!!! Και αναμφίβολα είχε δίκιο!!

Το καρδιοχτύπι.. Οι πεταλούδες στο στομάχι.. καλώς ή κακώς όμως δεν μπορούν να διαρκέσουν για πάντα!! Μπορείς όμως να θυμάσαι για πάντα, τους λόγους που σε κάνανε να ερωτευτείς αυτόν τον άνθρωπο και κάθε μέρα να προσπαθείς να δεις εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να σε κάνουν να τον ερωτευτείς ξανά κ ξανά!! Σε καμία περίπτωση όμως αυτός ο έρωτας δεν θα μοιάζει με εκείνον…των πρώτων ημερών!! Βάσει πιθανοτήτων και σύμφωνα με (ψυχρές) στατιστικές πολλές φορές οι ” μεγάλοι ” έρωτα λήγουν άδοξα!! Γίνονται μια πικρή ανάμνηση, που έχει πληγώσει την καρδιά μας και πιθανότατα το ΕΓΩ μας!! Μια σημαντική αιτία αυτού του αποτελέσματος είναι το γεγονός ότι τα ζευγάρια δεν έχουν να πουν τίποτα μεταξύ τους, από τη στιγμή που παύουν να ”μιλάνε ” τα σώματα τους!! Δεν φτάνει μόνο δύο άνθρωποι να κοιτάζονται στα μάτια.. Πρέπει να μπορούν να κοιτάζουν και στην ίδια κατεύθυνση!

Μα αν ο έρωτας είναι από εκείνους τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ.. ακόμη και αν για τον οποιοδήποτε λόγο ζητήσει time out.. Θα βρει την δύναμη να συνεχίσει!!

Θα βρει τον τρόπο να σε ακολουθήσει!! Αν χρειαστεί θα αλλάξει και αυτός μαζί με σένα.. Θα προσαρμοστεί σε καινούργιες συνθήκες θα ωριμάσει … Και αν σταθείς τυχερός θα γεράσει μαζί σου!! Είναι ο έρωτας αυτός που θα ταξιδέψει μαζί σου για να γίνει ΑΓΑΠΗ!! Που για χάρη του θα αναλάβεις πολλούς ρόλους… Θα σε μεταμορφώσει από εραστή σε σύντροφο.. Συνοδοιπόρο… Φίλο.. Μάνα.. Πατέρα.. Προστάτη.. Απάγκιο λιμάνι!! Τον έρωτα αυτόν δεν θα τον ” τρέφεις ” με lacta και τριαντάφυλλα.. μα με σεβασμό.. Εκτίμηση. Εμπιστοσύνη.. Ηρεμία.. Νοιάξιμο.. Στοργή!!

Είναι αυτός ο έρωτας που θα σου δημιουργήσει τις καλύτερες αναμνήσεις..!! Μη φανταστείς ότι μιλάμε για κάτι εξωπραγματικό!! “Αναμνήσεις απλές.. Καθημερινές.. Μα τόσο ουσιαστικές!!Αναμνήσεις από μια ημερήσια εκδρομή.. Από μια ταινία που είδατε παρέα στον καναπέ του σπιτιού…από ένα φαγητό που μοιραστήκατε ένα μεσημέρι Σαββάτου.. Στον έρωτα αυτό που κατάφερε να αντέξει στο ταξίδι για την αγάπη

Στην αγάπη που είναι η έξοδος κινδύνου για οτιδήποτε άσχημο συμβαίνει στη ζωή μας.. Κι όσο μεγαλώνεις τόσο περισσότερο ψάχνεις για αυτόν τον έρωτα.. Τον έρωτα που θα γεράσει μαζί σου!!

Related posts

Μάρκος Μπότσαρης, γνωστός ως «αετός του Σουλίου»

Newsroom

Πώς η αγάπη δυναμώνει την υγεία της καρδιάς

Newsroom

«Κατάντια Υπουργού»Ο Αν. Υπ. Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος φυγαδεύεται από την πίσω πόρτα κυνηγημένος

Newsroom