ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Άμπελος ΚυρίουΟρθοδοξία

Το ύπουλο σχέδιό τους… (βίντεο)

Το ύπουλο σχέδιό τους… 

Οι εποχές που ζούμε αναμφίβολα είναι δύσκολες απ’ όλες τις απόψεις και πλευρές.

Σχέδια ετών και δεκαετιών αποκαλύπτονται ή εφαρμόζονται στις ημέρες μας. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων εδώ και αρκετές δεκαετίες έχει κάνει την παρουσία της αισθητή, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει εισχωρήσει δυναμικά στην καθημερινή μας ζωή.

Πολλοί άνθρωποι των κύκλων αυτών που δεν πίστεψαν ούτε και πιστεύουν στην αληθινή πίστη και στην ανάσταση του Ιησού Χριστού, ομολογούν, διαδίδουν και προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο, πως η ορθόδοξη χριστιανική πίστη ανήκει στην παλαιά τάξη πραγμάτων.

Γι’ αυτό οι ίδιοι προσπαθούν να προωθήσουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων με κάθε τρόπο και με κάθε ύπουλο σχέδιο και κατά τα λεγόμενά τους, όλα πρέπει να αλλάξουν.

Τα πάντα πρέπει να αλλάξουν σύμφωνα με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και πολλές φορές με ύπουλο τρόπο για να μην καταλάβει ο κόσμος κάτι και να τα βλέπει όλα φυσιολογικά. Η οικογένεια, η ορθόδοξη πίστη, ο θεσμός της Εκκλησίας, ο θεσμός του Κράτους, ο θεσμός της ιατρικής, πρέπει να γίνει με τα νέα πρότυπα και τα σχέδιά τους.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων με ύπουλους τρόπους προσπαθεί να αποδομήσει τα πάντα και όταν αποδομηθούν τα πάντα, τότε το έργο τους θα είναι πολύ πιο εύκολο…

 

Πηγή greekaffair

Related posts

Σήμερα 23 Ιανουαρίου η εκκλησιά μας τιμά τη μνήμη του Άγιου Διονυσίου ο εν Ολύμπω

Newsroom

Αρχιεπίσκοπος Κρήτης: ”Μην φοράτε μάσκες στην εκκλησία”

Newsroom

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης: «Από σύγχυση θα οδηγηθούμε σε λάθος αποφάσεις»(βίντεο)