ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

“Του Τρελλού + Του Γιατρού” σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Γιώτη

“Του Τρελλού + Του Γιατρού” σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Γιώτη στο Φεστιβαλ Νεας Σμυρνης στο Γαλαξια Κυριακη 15 απριλιου  στις 19:30 μ.μ

Μια σύγχρονη κωμωδία με έντονα στοιχεία stand up comedy που σχολιάζει τις σχέσεις των ανθρώπων. Η αιώνια αντιπαλότητα του αρσενικού με το θηλυκό. Ο Αδάμ και η Εύα…ποιες έφαγε το μήλο τελικά; ποίος λοξοδρόμησε; ποίος απάτησε…με το φίδι;…φίδι στον κόρφο μας.

Ποιά η σχέση της Ελληνίδας μάνας με τη νύφη και την πεθερά; Η σημερινή πραγματικότητα μέσα από ξεκαρδιστικές καταστάσεις. Που πήγαν τ όνειρά μας; ποιός οφείλεται γι αυτά; Τι ονειρευτήκαμε; Τι προδώσαμε και γιατί; Καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά τελευταίος στην πόλη;…για ποιά πόλη μιλάμε; Αναπάντητες ερωτήσεις για τ όνειρα που πήγαν χαμένα και γιατί…;Ένα ψυχογράφημα όπως επιτάσσει η μόδα της εποχής. Ένας καθρέφτης που φαντάζει το είδωλό μας καθαρά μα και παραμορφωμένα.

Μεγάλη κουβέντα γίνεται για κρίση εποχής, κρίση αξιών και ηθών. Όμως μια κουβέντα, ένα τραγούδι και πάμε παρακάτω.Μια κωμωδία που γελάμε για να μην κλάψουμε γι αυτά που μας συμβαίνουν. Μια παράσταση που μας βάζει να σκεφτούμε, να προβληματιστούμε, να γελάσουμε, να τα δούμε αισιόδοξα, να γίνουμε μια παρέα, μια αγκαλιά και να πούμε όλοι μαζί:

”Άντε να λύσουμε, να ξεκινήσουμε και τους βαρέθηκα, δεν τους μπορώ. Να ξενυχτήσουμε και να μεθύσουμε, να τους ξεχάσουμε όλους εδώ”

Ο Δημήτρης Γιώτης επιστρέφει με τούτη την κωμωδία, τύπου bar theatre όταν υπάρχει μια αναγκαιότητα, όταν το ζητά η στιγμή κάνει την εμφάνιση της ανανεωμένη ..έτσι έχει μια ιστορία, τραγουδήθηκε απο τη Δήμητρα Ζέρβα με μια τρέλλα και μια αγάπη μοναδική για να δώσει τη σκυτάλη στη Νταίζη Σεμπεκοπούλου που με περίσσια θεατρική στόφα μεγάλης θεατρίνας χάρισε στην παράσταση μοναδικές στιγμές και τώρα η Δανάη Μιχαλάκη με το μπρίο της, το σκέρτσο και το νάζι φυσάει καινούργιο αεράκι…σε τούτο το ταξίδι για ”Του τρελλού + Του γιατρού” σε bar, σε δήμους και φεστιβάλ της χώρας

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Γιώτης Dimitris Giotis

Παίζουν: Δημήτρης Γιώτης – Δανάη Μιχαλάκη

Σκηνικά – Κουστούμια: Ομάδα Namaste

Φωτισμοί – Επιμέλεια μουσικής: Αλέξανδρος Κλημόπουλος

Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος – Τζωρτζίνα Παγώνη

Related posts

Με 156 ψήφους η ΝΔ «πέρασε» το νομοσχέδιο για το ξεπούλημα του νερού

O Κρατικός μηχανισμός κήρυξε την Κεντρική Εύβοια σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Ιταλία,Κροατία στέλνουν αεροσκάφη

Newsroom

Πως μπορούμε να διαχειριστούμε τα αρνητικά συναισθήματα μας;