Κοινοποιείστε το άρθρο

Τουρκικά αλιευτικά  πλήρως εκσυγχρονισμένα έφτασαν να περιφέρονταν έξω από τα Κύθηρα! – Θα έχουμε επανάληψη του Ιουλίου;

FOTO ΑΡΧΕΙΟ

Επανάληψη του σκηνικού του περασμένου Ιουλίου στο Αιγαίο με εκατοντάδες τουρκικά αλιευτικά να έχουν φθάσει μέχρι και στα Κύθηρα! Από χθες φθάνουν συνεχώς πληροφορίες για την “έξοδο του τουρκικού αλιευτικού στόλου” ο οποίος είναι πλήρως εκσυγχρονισμένος και αξιοποιείται από την Άγκυρα ως ένα ακόμη μέσο πίεσης. Τα τουρκικά αλιευτικά βρίσκονται σε περιοχές ελληνικών συμφερόντων. Είναι κάτι που γίνεται συστηματικά χωρίς οι Τούρκοι να αισθάνονται κάποια ιδιαίτερη πίεση. Τα τελευταία 24ωρα ωστόσο η παρουσία τους είναι πλέον μαζική.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Ιούλιο ,λίγες ημέρες μετά από την έξοδο των τουρκικών αλιευτικών ακολούθησε η έξοδος του τουρκικού στόλου.

Δε σημαίνει ότι θα συμβεί και τώρα το ίδιο. Ωστόσο κάποιος θα πρέπει να μας εξηγήσει αν έχουμε αποδεχτεί ήδη τετελεσμένα στο Αιγαίο και να υπενθυμίσουμε ότι τα ελληνικά συμφέροντα δεν έχουν να κάνουν με το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο αλλά και με την αλιεία. Ίσως κυρίως μ΄ αυτή που είναι η χειροπιαστή σημαντική οικονομική δραστηριότητα.

 

 

Πηγη militaire.gr

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο