ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Διεθνή ΝέαΕιδήσειςΡοή Ειδήσεων

Τουρκική κτηνωδία: Τρομοκρατούν τις μανάδες που θρηνούν τα κομματιασμένα παιδιά τους…

Τουρκική κτηνωδία: Τρομοκρατούν τις μανάδες που θρηνούν τα κομματιασμένα παιδιά τους… 

Και όμως, η Τουρκία θεωρείται σύμμαχος και συνομιλητής της Δύσης!

Στις 28 Δεκεμβρίου 2011, τουρκικά μαχητικά βομβαρδιστικά F-16 εξαπέλυσαν αεροπορική επιδρομή διάρκειας πέντε ωρών στο Roboski, στα σύνορα Τουρκίας – Ιράκ , σκοτώνοντας 34 Κούρδους άμαχους, συμπεριλαμβανομένων 17 παιδιών, μερικά από τα οποία ήταν μόλις 12 ετών.
Κανένας δράστης δεν έχει οδηγηθεί ακόμη σε δίκη. Καμιά διεθνή καταδίκη για την φασιστική Τουρκία που χρησιμοποίησε αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη για να κομματιάσει παιδιά. Τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν απανθρακωμένα.

Στην πρώτη επέτειο του θανάτου τους (φωτό), οι οικογένειες των θυμάτων της σφαγής δέχτηκαν ανελέητη επίθεση και οι ίδιες καθώς πήγαιναν στο νεκροταφείο για να θρηνήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι ίδιες επιθέσεις, το ίδιο καθεστώς τρομοκρατίας, συνεχίζεται κάθε χρόνο, μέχρι σήμερα. Οι οικογένειες τρομοκρατούνται, μανάδες ξυλοκοπούνται, προκειμένου η σφαγή να ξεχαστεί.

Είναι ο ορισμός του ρατσισμού και του φασισμού από ένα κράτος το οποίο λαμβάνει χρήματα από την ευρωπαΐκή ένωση και είναι μέλος του ΝΑΤΟ. Μιλάμε για την απόλυτη υποκρισία της Δύσης, την ίδια στιγμή που ψάχνει να δει εάν ο Λουκασένκο χαστούκισε κανέναν δημοσιογράφο για να επιβάλλει «σκληρές κυρώσεις».

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

Αυτό είναι το απόρρητο σύμφωνο συμμαχίας Γαλλίας και Κύπρου

Newsroom

Μεγάλη πίεση δέχεται το ΕΣΥ: Βγαίνουν εκτός «μάχης» οι ανεμβολίαστοι

Newsroom

Μήνυμα του πρωθυπουργού προς του πολίτες το απόγευμα

Newsroom