Κοινοποιείστε το άρθρο

Τραγούδι της ημέρας: Σταμάτης Γονίδης –  «Απόφαση Καρδιάς» Μια ερωτική, μελωδική μπαλάντα που σίγουρα θα τραγουδηθεί πολύ

Το πολυαναμενόμενο τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη μόλις κυκλοφόρησε. Έχει τίτλο «Απόφαση Καρδιάς» και έρχεται να προστεθεί στις μεγάλες επιτυχίες που μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια.

 

Τη μουσική του έχει γράψει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ενώ οι στίχοι του φέρουν την υπογραφή του Ηλία Φιλίππου.

Πρόκειται για μια ερωτική μελωδική μπαλάντα, με την ξεχωριστή χροιά της φωνής του Σταμάτη και συνοδεύεται από video clip σε σκηνοθεσία Γιώργου Γκάβαλου.

Το “Απόφαση Καρδιάς” παρουσιάστηκε πρώτη φορά ζωντανά στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου “Στην υγειά μας, ρε παιδιά!” και ξεχώρισε με την μοναδική ερμηνεία του Σταμάτη Γονίδη.

Ο Σταμάτης Γονίδης συνεχίζει τη μεγάλη του μουσική διαδρομή με μια “Απόφαση Καρδιάς” και ένα νέο ολοκληρωμένο album, με τραγούδια δυνατά που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη νέα του δισκογραφική στέγη, Walnut Entertainment Group.

Σταμάτης Γονίδης και ο Νότης Σφακιανάκης θα ξεκινήσουν να εμφανίζονται φέτος στη σκηνή του Βοτανικού. Οι μεγάλες διαδρομές των δυο καλλιτεχνών συναντώνται για πρώτη φορά στο αγαπημένο στέκι της Ιεράς Οδού και δεν θα αλλάξουν απλά τα βράδια μας, θα τα ορίσουν.

Το νέο του τραγούδι κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment Greece.

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο