ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ: Χιονισμένα τοπία πριν την Μεγάλη εβδομάδα του Πάσχα (Δείτε φώτο-βίντεο)

#ΤΡΙΚΑΛΑ – #ΠΕΡΤΟΥΛΙ: Χιονισμένα τοπία μια εβδομάδα πριν την Μεγάλη εβδομάδα του Πάσχα.

Μια εβδομάδα πριν την Μεγάλη εβδομάδα του Πάσχα των παθών  και το Περτούλι ντύθηκε στα λευκά. Τι και αν είμαστε στις αρχές του Απρίλη, ο χειμώνας δε λέει να φύγει.

Τα χιόνια στα ορεινά του Νομού Τρικάλων έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους στα βουνά τις τελευταίες 4 ήμερες και όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, και το βίντεο, φαίνεται ότι χιονίστηκαν για τα καλά ενώ και μέχρι σήμερα το μεσημέρι συνεχιζόταν η χιονόπτωση.

Το άσχημο είναι όλα τα τουριστικά καταλύματα της Ελάτης όπως και η χιονοδρομική πίστα  του Περτουλίου έχουν πέσει θύματα της πανδημίας του covid 19 και δεν μπορούν να δουλέψουν εν όψη εορτών του Πάσχα και να εκμεταλλευτούν φυσικά και το χιονισμένο τοπίο.

Ιδιοκτήτης μεγάλου τουριστικού καταλύματος από την Ελάτη, μίλησε στο greekaffair.gr:

Για εμάς φέτος χάθηκε η σεζόν. Μακάρι να δουλέψουν τα νησιά για να πάρει και πάλι μπροστά ο τουρισμός στην Ελλάδα ώστε το χειμώνα να καταφέρουμε και εμείς να ξανά δουλέψουμε. Φυσικά η καταστροφή ότι χάσαμε την σεζόν του Πάσχα ως τουριστικά καταλύματα είναι αρκετά μεγάλη.

Ευελπιστούμε όμως ότι το κράτος δεν θα μας ξεχάσει και θα μεριμνήσει και για εμάς που διαθέτουμε μικρά τουριστικά καταλύματα στους ορεινούς όγκους της Ελλάδας και στηρίζουμε και εμείς έτσι από πλευράς μας τον ελληνικό τουρισμό.

 

Δείτε βίντεο  του  greekaffair.gr  από τα χιονισμένα λιβάδια…

 

Related posts

Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία -Τα σενάρια στο τραπέζι της επιτροπής των ειδικών

Χ.Ακάρ:«Παράνομη η παρουσία του Ελληνικόυ Στρατόυ στα νησιά του Αιγαίου – Πρέπει να φύγει άμεσα»

Newsroom

Στην Ιταλία άνοιξαν την εστίαση σε όλες σχεδόν τις περιφέρειές της υπό τον φόβο οικονομικής κατάρρευσης 

Newsroom