ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Συνεντεύξεις

Τσελεμεντές : «All Inclusive»είναι το μυστικό του τουρισμού

Γιώργος Τσελεμεντές στις Διαδικτυακές Προσεγγίσεις: «All Inclusive» αυτό είναι το μυστικό του τουρισμού τα τελευταία χρόνια που πάει να περάσει

 

Ο Σεφ κ. Γιώργος Τσελεμεντές την περασμένη Παρασκευή 2 Απριλίου βρέθηκε καλεσμένος στο πάνελ του Δημοσιογράφου και Διευθυντή των greekaffair.news & 7nea.gr, Κυριάκου Τσικορδάνου  και στην εκπομπή  «Διαδικτυακές Προσεγγίσεις»  για να  συζήτησαν για το καυτό θέμα της επικαιρότητας «Εστίαση και πανδημία: Η αβεβαιότητα και τα προβλήματα της επόμενης ημέρας».  

Από τη δική του θέση, ο Γνωστός Σεφ Γιώργος Τσελεμεντές  επισήμανε   μεταξύ άλλων :

Ο Σεφ κ. Γιώργος Τσελεμεντές την προηγούμενη Παρασκευή 2 Απριλίου βρέθηκε καλεσμένος στο πάνελ του Δημοσιογράφου και Διευθυντή των greekaffair.news & 7nea.gr, Κυριάκου Τσικορδάνου και στην εκπομπή «Διαδικτυακές Προσεγγίσεις» και συζήτησαν για το καυτό θέμα της επικαιρότητας «Εστίαση και πανδημία: Η αβεβαιότητα και τα προβλήματα της επόμενης ημέρας».
Ενώ σε ερώτημα που έθεσε ο δημοσιογράφος Κυριάκος Τσικορδάνος όσον αφορά την προετοιμασία και τον χρόνο που θα χρειαστεί η εστίαση και ο τουρισμός για να ανοίξουν10 με14 Μαΐου σύμφωνα με εξαγγελίες της κυβέρνησης, ο Γιώργος Τσελεμεντές απάντησε «Μιλάμε για δυο διαφορετικά πράγματα. Καταρχάς, όταν μιλάμε για τον τουρισμό μιλάμε για δυο διαφορετικές ομάδες είναι ένα κομμάτι διαφορετικό από το θέμα της εστίασης. Αυτήν την στιγμή το σύστημα βλέπουμε ότι λειτουργεί με κλειστά μαγαζιά που σημαίνει “All Inclusive” αυτό είναι το μυστικό του τουρισμού τα τελευταία χρόνια που πάει να περάσει».
 

Δείτε την συζήτηση στο  βίντεο που ακολουθεί

K.Τ.

Πηγη greekaffair.news

Related posts

Συνέντευξη με τη συγγραφέα Σοφία Νικολαΐδου (Στο τέλος νικάω εγώ)

Συνέντευξη: Ο Διογένης Βενετόπουλος, CEO της Alva Yachts Hellas στο greekaffair.news – βίντεο

O Γιώργος Γαλίτης σε συνέντευξη στο greekaffair.gr : Όταν γράφω ή παίζω λέω στον εαυτό μου: Aυτό θα αρέσει στον Καρακατσάνη και στον Χάρρυ Κλυνν;(ηχητικό)