ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Επικαιρότητα

Tuomas Malinen: «Έτσι θα ξεκινήσουν την Μεγάλη Επανεκκίνηση»

Tuomas Malinen: «Έτσι θα ξεκινήσουν την Μεγάλη Επανεκκίνηση»

Ο αναπληρωτής καθηγητής, Διευθύνων Σύμβουλος και οικονομολόγος Tuomas Malinen, PhD, αναφέρει με μεγάλη ανησυχία ότι οι οικονομικές συνθήκες στην Ευρώπη είναι  πολύ χειρότερες από όσο νομίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Τους κρατάει στο σκοτάδι το πολιτικό σύστημα ως προς το τι συμβαίνει στην οικονομία της Ευρώπης με τελικό σκοπό την πραγματοποίηση της «Μεγάλης Επανεκκίνησης».

 

 

 

Εκτός από την ενεργειακή κρίση – αρκετά από τα μεγαλύτερα χαλυβουργεία της Ευρώπης μόλις  έκλεισαν  επειδή οι τιμές της ενέργειας είναι πολύ υψηλές – η Ευρώπη αντιμετωπίζει μια άλλη μεγάλη τραπεζική κρίση, η οποία αναμένεται, αν δεν αλλάξει κάτι, να οδηγήσει σε κραχ.

Όπως σημειώνεται, καθώς οι αγορές πλησιάζουν στο χείλος της κατάρρευσης, οι ενεργειακές εταιρείες κινδυνεύουν να διαλυθούν, γι’ αυτό προτείνονται τώρα προγράμματα διάσωσης ως λύση.

Σημειώνεται ότι όλα αυτά συμβαίνουν εξαιτίας των αντι-ρωσικών κυρώσεων που έχουν προκαλέσει αληθινή οικονομική καταστροφή στην Ευρώπη κυρίως αλλά και σε όλη την Δύση.

«Σας λέω ότι η κατάσταση στην Ευρώπη είναι πολύ χειρότερη από ό,τι πολλοί καταλαβαίνουν», έγραψε ο Μάλινεν στο Twitter και προσθέτει:

«Βρισκόμαστε ουσιαστικά στο χείλος μιας άλλης τραπεζικής κρίσης, μιας κατάρρευσης της βιομηχανικής βάσης και των νοικοκυριών μας, και επομένως στο χείλος της κατάρρευσης των οικονομιών μας».

Ο Μάλινεν λέει ότι οι Ευρωπαίοι είναι «στο έλεος των αρχών»: «Είμαστε επίσης πλήρως στο έλεος των αρχών και γνωρίζουμε ελάχιστα τι έχουν σχεδιάσει».

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

Π.Πολάκης: «H ΡΑΕ να ανακαλέσει τα αιολικά στην Β.Εύβοια “για να αρθούν οι φήμες” για πρωτοκλασάτο υπουργό»

Newsroom

Το «ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ORIENT EXPRESS» από τις 7 Φεβρουαρίου ανεβαίνει Θεσσαλονίκη στο Θέατρο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ

Εκλογές άμεσα ζητά ο Κ. Βελόπουλος: «Δεν μπορεί να κυβερνήσει με βάση την εθνική κυριαρχία και το εθνικό συμφέρον η Νέα Δημοκρατία»

Newsroom