Κοινοποιείστε το άρθρο

Βιοκαθαρισμός αυτοκινήτου στο χώρο σας – biokatharizo.gr

Ως βιοκαθαρισμός ορίζεται η χρήση ειδικών συσκευών και καθαριστικών(βιοδιασπώμενων) και η αναρρόφηση υγρών και στερεών σωμάτων από τις εσωτερικές επιφάνειες του στρώματος μας, του αυτοκινήτου μας, των χαλιών μας ακόμα και των καναπέδων μας.

Το νόημα του βιοκαθαρισμού είναι η καταπολέμηση των μικροβίων και βακτηριδίων σε βάθος. Η μέθοδος καθαρισμού που χρησιμοποιούμε στη BioκαθαριΖω είναι απόλυτα ασφαλής λόγω των οικολογικών υλικών με την πιστοποιημένη τεχνολογία της μικροδιάσπασης ρύπων (Microsplitting) και των επαγγελματικών συσκευών ψεκασμού αναρρόφησης, δίνοντας σας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Βιοκαθαρισμός Αυτοκινήτου 9 βήματα

Βήμα 1ο: Καθαρίζουμε το αυτοκίνητο εσωτερικά με σκούπα δυνατής απορρόφησης για τη σκόνη και τα σκουπιδάκια πάρα πολύ καλά.

Βήμα 2ο: Σε αυτό το βήμα του καθαρισμού βρίσκεται ένα πολύ μεγάλο μυστικό. Ξεκινάμε από τον ουρανό. Θα επιτελεστεί στεγνός καθαρισμός μόνο με ειδικό γάντι ξελεκιάσματος, απαλό και καλό τρίψιμο για να μην ”κρεμάσει”.

Βήμα 3ο: Οι πλαϊνές ταπετσαρίες καθαρίζονται και αυτές με τον ίδιο τρόπο όπως και ο ουρανός.
Βημα 4ο: Παραπονεμένοι δεν μένουν ούτε οι αεραγωγοί στο ταμπλό, τιμόνι, χειριστήρια, λεβιές
ταχυτήτων, ζώνες ασφαλείας, χερούλια ουρανού και όλα τα πλαστικά μέρη της καμπίνας. στα οποία ψεκάζεται το προϊόν καθαρισμού με βάση το πορτοκάλι και στη συνέχεια καθαρίζονται με ένα πινέλο και με ένα νοτισμένο πανί.
Βημα 5ο: Ετοιμάζουμε την επαγγελματική μηχανή Extraction (ψεκασμού – αναρρόφησης). Η μηχανή διαθέτει 2 δοχεία. Του καθαρού νερού από το οποίο αντλεί κατα τον ψεκασμό το μείγμα νερού καθαριστικού και του βρώμικου νερού, στο οποίο καταλήγει το νερό με την βρωμιά από την αναρρόφηση.
Βημα 6ο: Τα καθίσματα και η μοκέτα ψεκάζονται με τα κατάλληλα καθαριστικά Μικροδιάσπασης, τρίβονται με γάντι καθαρισμού αποτελούμενο από διαφορετικής σκληρότητας μικροίνες και στη συνέχεια με τη μηχανή Extraction, απορροφούνται τα πάντα τα οποία καταλήγουν στο δοχείο συλλογής της βρωμίας.
Βημα 7ο: Τα πατάκια δεν ξεφεύγουν από την καθαριστική μανία, μιας και πλένονται εις βάθος και αυτά όπως και τα προσκέφαλα.

Βημα 8ο: Ολοκληρώνουμε το βιοκαθαρισμό ψεκάζοντας το υλικό απόσμησης και απολύμανσης των υφασμάτων.
Βημα 9ο: Όταν ολοκληρωθεί ο βιοκαθαρισμός, το καλοριφέρ μπαίνει σε λειτουργία με κλειστές τις πόρτες και τα παράθυρα ώστε να στεγνώσουν πλήρως οι ταπετσαρίες του αυτοκινήτου.

Στη BioκαθαριΖω καθαρίζουν τα αντικείμενα σας σαν να είναι δικά τους! Προσεκτικά και χωρίς βιασύνη προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Εξυπηρετούν σχεδόν σε όλη την Αττική. Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας : www.biokatharizo.gr

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο