ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Αποδράσεις

Βόλτα με αερόστατο πάνω από τη Λίμνη Πλαστήρα

Βόλτα με αερόστατο πάνω από τη Λίμνη Πλαστήρα

 

Λίμνη Πλαστήρα: Την ονομάζουν «μικρή Ελβετία», τεχνητό επίγειο Παράδεισο και την «στολίζουν» με πολύκροτα, κοσμητικά επίθετα. Εγώ αυτό που θα πω είναι ότι η Λίμνη Πλαστήρα είναι απλά ό,τι και ο άνθρωπος: Πολύπλοκη, πολυδιάστατη, ιμπρεσιονιστική και ανεξάντλητη.

 

Μια καινοτόμο ιδέα βρήκε ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα για να προσελκύσει επισκέπτες.

Ξεκινάνε οι περιηγήσεις με αερόστατα πάνω από την περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα, αρχικά για 2 Σαββατοκύριακα το μήνα και ανάλογα με την ζήτηση που θα υπάρχει, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να μονιμοποιηθούν.

Πρόσφατα στη Λίμνη Πλαστήρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με την ύψωση της μεγαλύτερης Ελληνικής Σημαίας στον κόσμο με δύο αερόστατα στην πλαζ Πεζούλας.

Ο Δήμαρχος θεωρεί πως η επιθυμία του για την μόνιμη παρουσία των αερόστατων στη λίμνη Πλαστήρα και την κατοχύρωση της λίμνης ως ορεινού τουριστικού προορισμού με εμπειρία πτήσης με αερόστατο, θα αποδειχθεί μια πολύ καλή ιδέα για να αναδείξει τα πλεονεκτήματα της περιοχής.

Ο κ. Νάνος ανέφερε επίσης ότι η δημοτική αρχή προτίθεται να διευκολύνει με διάθεση πεδίων αποπροσγείωσης, καθώς και να συμβάλει στην επίλυση γραφειοκρατικών εμποδίων, αν χρειαστεί.

Related posts

Πεζοπορίες κοντά στην Αθήνα

Newsroom

Ορεινή Αρκαδία: Ένα σπάνιο κομψοτέχνημα από φύση ιστορικά χωριά, μοναστήρια και αρχαίες πολιτείες

Newsroom

Aλόννησος η «ξεχωριστή» των σποράδων

Newsroom