ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΚοινωνίαΡοή Ειδήσεων

Βόμβα ανακοίνωση μέσω Τουρκίας: Η Ελλάδα διατηρεί 103 μειονοτικά σχολεία, αλλά βάζει λουκέτο στα 2 ελληνικά σχολεία της Αιγύπτου!

Βόμβα ανακοίνωση μέσω Τουρκίας: Η Ελλάδα διατηρεί 103 μειονοτικά σχολεία, αλλά βάζει λουκέτο στα 2 ελληνικά σχολεία της Αιγύπτου!

Απολύτως έκθετη η υπουργός παιδείας Νίκη Κεραμέως!

Το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών με ανακοίνωσή του αποκαλύπτει την εγκληματική πολιτική της Ελλάδας απέναντι στον ίδιο τον …ελληνισμό!

Αναφέρει λοιπόν η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ: «Η Ελλάδα από τη μία μεριά με την πρόφαση των μειωμένων μαθητών κλείνει δημοτικά σχολεία, από την άλλη συνεχίζει να παραβλέπει την ανάγκη για άνοιγμα νέου μειονοτικού γυμνασίου-λυκείου, ενώ με διάφορες προφάσεις παραβιάζει τα εκπαιδευτικά δικαιώματα των παιδιών της μειονότητας» συμπληρώνοντας μάλιστα ότι στην Θράκη λειτουργούν «μόλις» 103 μειονοτικά σχολεία!

Δηλαδή η Ελλάδα διαθέτει τους πόρους για να λειτουργήσει 103 μειονοτικά σχολεία, δεν διαθέτει όμως τους πόρους για να διασφαλίσει την λειτουργία δύο εκ των παλαιότερων σχολείων του παγκόσμιου ελληνισμού. Τα ελληνικά σχολεία της Αλεξάνδρας και του Καΐρου στην Αίγυπτο!

 

Δύο εκπαιδευτικά ιδρύματα που κρατούν τις Θερμοπύλες στις προαιώνιες κοιτίδες του ελληνισμού, δύο σχολεία που δεν κατάφερε να κλείσει ούτε η μουσουλμανική αδελφότητα, τα κρατάει κλειστά η κυρία Νίκη Κεραμέως με τις αποφάσεις της.

Η κυρία Κεραμέως που με τις αποφάσεις της, εξασφάλισε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στους ιδιώτες επιχειρηματίες της εκπαίδευσης, αφήνοντας εκτός πανεπιστημίων δεκάδες χιλιάδες νέους.

Δεν το λες και «νίκη» κυρία Κεραμέως…

Related posts

Σαλός στη Βρετανία: Εργαστήριο εξέδωσε πάνω από 40.000 λανθασμένα αρνητικά τεστ κορωνοϊού

Ιόνιο Πανεπιστήμιο: 150 φοιτητικές κλίνες για τη φιλοξενία πυρόπληκτων

ΑΟΖ: Πέρασε από την ιταλική Γερουσία η συμφωνία Ελλάδας και Ιταλίας

Newsroom