ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Βρες το πάθος της ζωής σου και αφέσου ολοκληρωτικά.

Βρες το πάθος της ζωής σου και αφέσου ολοκληρωτικά.

Οι άνθρωποι έχουμε την τάση να βαριόμαστε εύκολα. 

Ανθρώπους, ίσως κάποιες συνήθειες που αποκτήσαμε πρόσφατα, χώρους, καταστάσεις.Βαριόμαστε τα ίδια και τα ίδια. Μας κουράζουν αυτοί που επαναλαμβάνονται, οι άνθρωποι που μας δίνουν την εντύπωση ότι μένουν στάσιμοι.

 

Συναντάμε όμως και κάποιες, ελάχιστες φορές στη ζωή μας προσωπικότητες που ταράζουν ολόκληρο το είναι μας. Τα άτομα που νιώθουμε να τα αγαπάμε χωρίς καλά καλά να τα έχουμε γνωρίσει, που μας κάνουν το γνωστό «κλικ». Ενθουσιαζόμαστε, νοιαζόμαστε υπερβολικά και θέλουμε να τους προσέχουμε και να τους δίνουμε αγάπη.

Αισθανόμαστε νωρίς να τους αγαπάμε, τους ξεχωρίζουμε και κολλάμε μαζί τους κυρίως για τα αρνητικά τους. Βλέπουμε στην προσωπικότητα τους κάτι που ίσως ούτε οι ίδιοι δεν τόλμησαν ποτέ να παραδεχτούν στον εαυτό τους και θέλουμε να τους ανεβάζουμε γιατί για εμάς είναι τέλειοι σε όλα!

«Τέλειος» άνθρωπος στα μάτια μας είναι αυτός που θα μας δίνει καινούριες εμπειρίες.

Αυτός που δεν θα είναι αναμενόμενος και δεν θα μπορείς πάντα να υπολογίζεις τι θα ακολουθήσει αλλά και πως θα αντιδράσει σε κάθε κατάσταση. Είναι αυτός που δεν εφησυχάζει, που ψάχνεται, που δοκιμάζεται, που ζει την κάθε στιγμή. Που και σε ανύποπτο χρόνο, έχει κάτι να σου δώσει, κάτι να σου μάθει. Αυτός που σε κρατά σε εγρήγορση και ανησυχείς πως αν μείνεις στάσιμη, αν δεν παίζεις με το μυαλό του, αν δεν τον κρατάς και η ίδια σε εγρήγορση ιντριγκάροντας τον με διάφορους τρόπους, μπορεί να σε βαρεθεί. Και όταν κάποιος τα έχει όλα αυτά τον θεωρείς έξυπνο, ξεχωριστό, ιδιαίτερο και θες να ανακαλύψεις κάθε πτυχή του ιδιόμορφου χαρακτήρα του.

Οι γυναίκες στις μέρες μας είναι καμιά φορά τα αφεντικά του εαυτού τους.

Και θέλουν κάποιον πιο δυναμικό από τις ίδιες… Συγκεκριμένα όμως, αυτό που θέλουν, είναι κάποιον που θα τους αποδεικνύει πως είναι εκεί για αυτές σε κάθε τέλος άλλης μιας απαιτητικής μέρας.

Μια αγκαλιά για να κουρνιάσουν, μια όμορφη κουβέντα που θα της κάνει να χαμογελάσουν, έναν άνθρωπο που μαζί θα δημιουργούν και θα τους παρέχει ασφάλεια και σιγουριά.

Δεν είναι ακατόρθωτο και εάν το καταφέρεις αυτό, θα έχεις τη γυναίκα της ζωής σου για πάντα! Γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις πρόκειται για ένα ζευγάρι, δυο ανθρώπους που αγαπιούνται με πάθος και τα θέλουν όλα απόλυτα δικά τους! Και αυτές οι σχέσεις, με τόση ένταση, που τα δίνουν όλα για όλα και ξαφνιάζουν και οι ίδιοι τον εαυτό τους για το που μπορούν να φτάσουν για τον άνθρωπο τους, είναι οι πιο αληθινές.

Της Μαρίνας Αβραάμ.

Related posts

Ναύαρχος Χρηστίδης : «Έχουμε πυραύλους να βυθίσουμε 2 φορές τον τουρκικό στόλο»

Newsroom

lockdown τέλος από σήμερα το πρωί στις 06:00

Μήνυση από γνωστό γενικό χειρουργό -ογκολόγο για τις παρενέργειες του εμβόλιο της Pfizer στην Κέρκυρα

Newsroom