Κοινοποιείστε το άρθρο

Βρόντηξε και άστραψε o Κιλιτσντάρογλου για Ερντογάν: Έξω κάνει το αρνάκι και μέσα επίδειξη δύναμης

Δριμύ κατηγορώ από τον Κιλιτσντάρογλου στον Ερντογάν: Ιδιαίτερα επικριτικός ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, προς τον Ερντογάν μετά τη συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο, φτάνοντας μάλιστα να τον χαρακτηρίσει έως και «αρνάκι» μπροστά στον Μπάιντεν.

«Έξω είναι ένα αρνάκι και, όταν βλέπει τον Μπάιντεν. Γελάνε μέχρι και τα μάτια του. Έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο η Τουρκία; Το μάτι του δεν βλέπει τον πολίτη. Το μεγαλύτερό του ντέρτι είναι “άραγε θα μπορέσω να κάτσω μαζί του για μια ώρα;”. Κοίτα σε τι κατάντια έχουν φτάσει. Δεν έχει αξιοπρέπεια αυτό το κράτος;

Τα μάτια του, όταν είδε τον Μπάιντεν, χαμογελούσαν, αλλά, όταν ήταν καθ’ οδόν για την Τουρκία, ήταν συνοφρυωμένος. Κάνει επίδειξη δύναμη στους φτωχούς. Δεν μπορεί να το κάνει έξω και το κάνει εδώ» ανέφερε συγκεκριμένα.

Κιλιτσντάρογλου: «Ο Μπάιντεν δεν θα σε σώσει – Έρχεται καταιγίδα αυξήσεων στη χώρα»

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου κατηγόρησε τον Ερντογάν ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να του χαμογελάσει ο Μπάιντεν, ενώ μέσα η χώρα υποφέρει από αυξήσεις.

«Οι αυξήσεις άρχισαν να πέφτουν σαν βροχή. Το παλάτι και ΣΙΑ δεν τα αντιλαμβάνονται αυτά. Αλλά οι πολίτες είναι σε άθλια κατάσταση. Το ρεύμα αυξήθηκε τρεις φορές μέσα σε λίγο διάστημα και το φυσικό αέριο αυξήθηκε 9 φορές. Μετά από όλες αυτές τις αυξήσεις, η αύξηση των τιμών των τροφίμων θα ξεπεράσει το 40%. Πώς να ζήσεις με τον κατώτατο μισθό; Δεν έχεις ιδέα, δεν έχεις ενημέρωση, το μόνο που σκέφτεσαι είναι “θα μου γελάσει ο Μπάιντεν;” Η καταιγίδα των αυξήσεων των τιμών συνεχίζεται.

Δεν είσαι ούτε λιοντάρι ούτε τίγρης, αλλά μια τίγρης από χαρτί. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν όλοι οι αυταρχικοί ηγέτες. Κοιτάξτε το χάλι του έθνους μου. Τι δράμα αντιμετωπίζουν! Ο Μπάιντεν δεν μπορεί να σε σώσει, μόνο ο κόσμος θα σου δώσει το ανάλογο μάθημα στην κάλπη» τονίζει με νόημα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο