ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΕιδήσειςΕλλάδα

Υπάρχουν ακόμη Ελεήμονες άνθρωποι: Συνταξιούχος δώρισε τις οικονομίες μιας ζωής στο νοσοκομείο της Ρόδου

Υπάρχουν ακόμη Ἐλεήμων άνθρωποι: Συνταξιούχος τις οικονομίες μιας ζωής τις δώρισε στο νοσοκομείο της Ρόδου.

«Ο Γιάννης τις οικονομίες μιας ζωής τις δώρισε στο νοσοκομείο της Ρόδου. Φτιάχτηκε ο αξονικός τομογράφος που δεν λειτουργούσε πάνω από ένα χρόνο. Και τώρα με τον κορωνοϊό αποφάσισε να φτιάξει δύο κρεβάτια ΜΕΘ.

Επίσης δώρισε το σπίτι του το στο ορφανοτροφείο θηλέων στη Ρόδο μετά θάνατον.

Θέλει να εξοπλίσει τα ιατρεία της Τήλου, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί στην Τήλο δεν υπάρχει γιατρός που να είναι ειδικευμένος και να κατευθύνει τον κ. Γιάννη για το τι πρέπει να προμηθευτεί», είπε η δήμαρχος Τήλου, Μαρία Καμμά.

«Όταν κανείς θέλει, τα έχει και περισσεύουν κιόλας.

Εγώ είμαι υπερήφανος για αυτό που κάνω. Τα συγχαρητήρια που έχω λάβει με συγκινούν. Είναι σαν να κέρδισα λαχείο που κέρδισα την εμπιστοσύνη του κόσμου

. Έχω βοηθήσει αρρώστους, ασθενείς, οδοιπόρους. Πάντα το έκανα αυτό, από νέος το είχα στο μυαλό μου να βοηθάω. Δεν έκανα απογόνους.

Σύμφωνα με την Ροδιακή εφημερίδα ο Γιάννης Μανουσάκης σύμφωνα με την Ροδιακή εφημερίδα, δώρισε το σπίτι του στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Ρόδου, παρήγγειλε και αγόρασε ένα εξάρτημα 6.700 ευρώ για να λειτουργήσει ξανά ο τομογράφος στο νοσοκομείο, έδωσε 37.400 ευρώ για την αγορά δυο κλινών ΜΕΘ με όλο τον εξοπλισμό και σκοπεύει να δώσει άλλα 10.000 ευρώ, για «να πιάσουν τόπο στην υγεία».

Ναυτικός στα ποντοπόρα πλοία, στους τρεις ωκεανούς: Ατλαντικό, Ινδικό, Ειρηνικό. Δεκαεπτά χρόνια. Ήταν μάγειρας, όπως εξιστορεί. Κουρασμένος όμως θαλασσοδαρμένος, με την ψυχή στο στόμα ταξίδευε.
«Ήθελα τα χρήματα που μάζεψα από τη θάλασσα να πιάσουν τόπο, στο χώρο της υγείας. Και το σπίτι μου, εδώ στο Μεγάλο Χωριό της Τήλου, το 2011 το δώρισα στο Ορφανοτροφείο Θηλέων της Ρόδου, με συμβολαιογραφική πράξη να ‘ρχονται τα παιδιά και να μένουν όταν πεθάνω».
Ζούμε με τη σύνταξή μου του ΝΑΤ και περνάμε, κι η γυναίκα μου έβγαλα του ΟΓΑ, αλλά, ακόμα δεν την πήρε.
Μας φτάνουν να περάσουμε  είπε κ. Μανουσάκης «Κάνω διάφορες δουλειές, έχω και βάρκα, ψαρεύω, έχω και μέλισσες, και μπαξέδες, περιβόλια».
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ απέναντι στην απόφαση της Εκκλησίας για τα Θεοφάνεια: «Θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία»

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ – ΚΗΕ: Η Γενική Απεργία στις 6 Απριλίου πρέπει να είναι Μαζική & Δυναμική

Newsroom

Αρμενία: 10.000 άνθρωποι απετίσαν φόρο τιμής στα θύματα της σφαγής των Αρμενίων

Newsroom