ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
MediaΤηλεόραση - Ραδιόφωνο

«ΖΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ» Με τη Σοφία Αλιμπέρτη

«ΖΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ» Με τη Σοφία Αλιμπέρτη

 

Η Σοφία Αλιμπέρτη από σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, και καθημερινά στις 16:00 στον ΑΝΤ1 θα μοιράζεται μαζί μας το motto της ζωής της: «Ζήσε αλλιώς». 

 

Μέσα από ερωτήματα, έρευνες και συνομιλίες με ειδικούς επιστήμονες, συζητήσεις με το κοινό στο στούντιο, αλλά και μαρτυρίες, προβληματισμούς και συνεντεύξεις γνωστών προσώπων, που θα είναι καλεσμένοι στην εκπομπή, η Σοφία θα δείχνει έναν διαφορετικό δρόμο για να ζήσουμε αλλιώς. Η εκπομπή θα κλείνει το μάτι, με αισιοδοξία, σε όσα μας απασχολούν γύρω από την υγεία και την ομορφιά, προτείνοντας απλές και κατανοητές λύσεις, μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές και παρεμβάσεις που μπορούμε να κάνουμε για να γίνει η ζωή μας καλύτερη

Στο 1ο επεισόδιο, που έρχεται αύριο στις 16:00 στον ΑΝΤ1 καλεσμένος θα είναι ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος μας μιλάει για το νέο ξεκίνημα στη ζωή του, μετά το έμφραγμα που υπέστη στη Λήμνο.

 

Το «ΖΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ» έρχεται καθημερινά στον ΑΝΤ1 για να αλλάξει τη ζωή μας. Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος από αύριο, Δευτέρα 17 Απριλίου, και καθημερινά στις 16:00 μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα.

«ΖΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ»_ Με τη Σοφία Αλιμπέρτη: Πρεμιέρα, σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, στις 16:00 και καθημερινά στον ΑΝΤ1.

Related posts

«Άγιος Παϊσιος – από τα Φάρασα στον Ουρανό»: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο Πρεμιέρα – Πέμπτη 10/2 – 22:30 (trailer)

«Παγιδευμένοι»: Πρεμιέρα Δευτερά 2 Οκτωβρίου, στις 22:30

Ωδή Μωϋσέως

Πατήρ Θεοφάνης