ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
MediaΤηλεόραση - Ραδιόφωνο

«Ζήσε Αλλιώς» στον ΑΝΤ1: με τη Σοφία Αλιμπέρτη – όσα θα δούμε σήμερα

«Ζήσε Αλλιώς» με τη Σοφία Αλιμπέρτη – όσα θα δούμε σήμερα, δευτερά 24 Απρίλιου, στις 16:00 στον ΑΝΤ1

 

 

Το «Ζήσε Αλλιώς» βασίζεται στο επιτυχημένο format του εξωτερικού, «DROZ», που είναι από τις μακροβιότερες εκπομπές της τηλεόρασης με ζωντανό κοινό και έρχεται, καθημερινά στις 16:00 στον ΑΝΤ1, για να αλλάξει τη ζωή μας. Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα.

 

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΣΤΙΣ 16:00

 

Σκέφτεσαι να κάνεις μεσοθεραπεία; Η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Παναγιώτα Ρήγα εξηγεί στη Σοφία Αλιμπέρτη τα οφέλη της μεσοθεραπείας στο πρόσωπο και το σώμα αλλά και τα αποτελέσματα που έχει στη βελτίωση των ουλών και στα σημάδια ακμής.

Πάλι έχεις πονοκέφαλο; Ο νευρολόγος Μιχάλης Βικελής μάς εξηγεί τι πυροδοτεί τις ημικρανίες και πώς μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε.

Γνωρίζουμε ένα ζευγάρι που έκανε πράξη το «Ζήσε Αλλιώς». Η Γιούλη Ατματζίδη και ο Παναγιώτης Βουσκουδάκης έχασαν συνολικά 150 κιλά και μοιράζονται την εμπειρία τους μαζί μας.

Ώρα για δίαιτα; Ο Κωνσταντίνος Ξένος μάς ενημερώνει για όσα πρέπει να ξέρουμε για τη δίαιτα Keto που επιλέγουν πολλοί διάσημοι, για το τι μπορούμε να φάμε και τι αλλάζει στο σώμα μας όταν ξεκινήσουμε κετογονική διατροφή.

Τι κάνουμε όταν ξυπνάμε και έχει κλείσει η φωνή μας; Ο Κωνσταντίνος Δέδες λύνει απορίες για θέματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα όλων μας.

 

Related posts

«Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό»: Οι μεγάλες δυσκολίες – 4 ο επεισόδιο

«Παγιδευμένοι»: Η ζωή του Ανδρέα κινδυνεύει απόψε στις 22:00

Newsroom

Μεγάλη εβδομάδα στο MEGA : Με την ιστορική – βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος – από τα φάρασα στον ουρανό»

Newsroom