ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Εκθέσεις

28η Έκθεση Εκκλησιαστικής Τέχνης “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: 7-9 Μαΐου 2023 – Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

28η Έκθεση Εκκλησιαστικής Τέχνης “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: 7-9 Μαΐου 2023 – Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

 

Η νέα διοργάνωση της 28ης Έκθεσης Εκκλησιαστικής Τέχνης ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ προγραμματίζει την λειτουργία της από την Κυριακή 7 έως την Τρίτη 9 Μαΐου 2023 στην Αθήνα, στο γνωστό κομβικό και καθιερωμένο Εκθεσιακό Χώρο του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας (Σ.Ε.Φ.).

Στην σημαντική αυτή Διοργάνωση συμμετέχουν Αναγνωρισμένοι Καλλιτέχνες και Δημιουργοί της Εκκλησιαστικής Τέχνης, Κατασκευαστές Εκκλησιαστικών Ειδών που παρουσιάζουν όλα τα λειτουργικά για τον εξοπλισμό και την Ευταξία των Ιερών Ναών και των Ιερών Μονών αλλά και τις προσωπικές ανάγκες κάθε Βαθμίδας Ιερωμένου. Νέες Συλλογές Αναμνηστικών Ειδών για τα Καταστήματα λαϊκής τέχνης και Εκκλησιαστικών Ειδών συμπληρώνουν τα Εκθέματα ενώ παράλληλα παρουσιάζεται και μεγάλη Συλλογή Ορθόδοξων Χριστιανικών βιβλίων αλλά και προορισμοί Προσκυνηματικών Περιηγήσεων.

Η 28η Έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ αποτελεί ένα Διαχρονικό γεγονός μοναδικό για τα Εκκλησιαστικά δρώμενα, προσελκύοντας το πολύπλευρο ενδιαφέρον των Επισκεπτών δίνοντας τους την δυνατότητα να γνωρίσουν την αγορά της Εκκλησιαστικής Τέχνης και τους Καλλιτέχνες Δημιουργούς της.

Οι ώρες λειτουργίας είναι από 10:00 έως 19:00 με Ελεύθερη Είσοδο και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στην Γραμματεία Διοργάνωσης στο τηλ.: 2109576100.

 

 

 

 

 

Related posts

Το Μουσείο Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού παρουσιάζει την έκθεση «Βρυσάκι

A JEWEL MADE IN GREECE και το Ελληνικό Σύγχρονο κόσμημα μάγεψαν το Αθηναϊκό κοινό που το επισκέφτηκε!

Εικαστική έκθεση Κοσμήματος: «ΚΟΡΗ – Η Απαρχή» στην KORI Gallery