ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ναυτιλία - Θαλάσσιος ΤουρισμόςΤουρισμός

Alva Yachts Ελλάς: Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ηλιακών-ηλεκτρικών πολυτελών σκαφών

H Alva Yachts Ελλάς: Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της γερμανικής εταιρίας ηλιακών-ηλεκτρικών πολυτελών σκαφών για Ελλάδα και Κύπρο…

Η Alva Yachts προσφέρει μια ευρεία γκάμα από φιλικά προς το περιβάλλον πολυτελή μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά σκάφη, από το Eco Cruise 50 έως το Ocean Eco 90.

 

Όλα τα σκάφη είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονους ηλιακούς συλλέκτες, πλήρως κλειστές μπαταρίες Mercedes Benz Μarine και ένα εξαιρετικά εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης ενέργειας, με αποτέλεσμα να διαθέτουν σχεδόν απεριόριστη εμβέλεια πλεύσης, χρησιμοποιώντας μόνο την ενέργεια του Ήλιου.

«Ονειρευόμαστε ένα μέλλον όπου το yachting είναι εντελώς απαλλαγμένο από εκπομπές ρύπων, και οικολογικά κυκλικό. Η Alva Yachts πλησιάζει πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει το όνειρό μας», δήλωσε ο Διογένης Βενετόπουλος, επικεφαλής της Alva Yachts Ελλάς. «Η χώρα μας, με την απέραντη ακτογραμμή και τα εκατοντάδες νησιά, είναι ο απόλυτος παράδεισος του παγκόσμιου yachting, ευλογημένη με σχεδόν απεριόριστη ηλιοφάνεια, όλο τον χρόνο. Είμαστε σίγουροι ότι η Alva Yachts θα ενισχύσει τη θέση της Ελλάδας στο προσκήνιο του Πράσινου και Βιώσιμου θαλάσσιου τουρισμού.»

 

Related posts

ΟΑΕΔ – Κοινωνικός Τουρισμός: Δωρεάν έξι διανυκτερεύσεις ακόμη και σε 5ΆΣΤΕΡΑ ξενοδοχεία

Λιχαδονήσια: Οι μικρές Σεϋχέλλες της Ελλάδας 2,5 ώρες από την Αθήνα

Newsroom

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting στην Αθήνα